Home » , » "Αστροπελέκι" ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ομολογεί χωρίς ξύλο.

"Αστροπελέκι" ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ομολογεί χωρίς ξύλο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | 11:25 μ.μ.

Δυο επισημάνσεις συμπληρωματικά στα όσα αναφέραμε για την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην περίπτωση του κατηγορουμένου και για κάποιες ώρες προφυλακισμένου φωτορεπόρτερ Νίκου Πηλού. 

Ως γνωστόν ο Γιάννης Οικονόμου δεν φημίζεται για την ευφυία του, κάτι άλλωστε που δεν απαιτείται για να επιβιώνει πολιτικά ένα πρόσωπο του "κομματικού σωλήνα". Αν είσαι μια ζωή κομματικοδίαιτος και κρατικοδίαιτος αποκτάς την εμπειρία να κάνεις χωρίς κανένα ενδοιασμό κάθε βρόμικη δουλειά και στην περίπτωση του σημερινού κυβερνητικούς εκπροσώπου να λέει ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει. και μάλιστα λαμβάνοντας περισπούδαστο ύφος.

Σήμερα, λοιπόν, χωρίς προφανώς να το αντιλαμβάνεται έκανε δυο ενδιαφέρουσες ομολογίες, "προσφορά" για τους συνηγόρους υπεράσπισης, όσων πέφτουν θύματα αστυνομικών σκευωριών. Η πρώτη είναι ότι οι μπάτσοι κάνουν συλλήψεις στον σωρό, όπως έγινε στην περίπτωση του Νίκου Πηλού και μετά καταφεύγουν στον τσελεμεντέ που διαθέτουν με τις "μαγειρεμένες" κατηγορίες όπως έγινε με την υπόθεση του βραβευμένου φωτορεπόρτερ. ("τεχνικό" και "γραφειοκρατικό" χαρακτήρισε το γεγονός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!). 

 Η δεύτερη και εξ' ίσου ενδιαφέρουσα ομολογία του Γ. Οικονόμου περιλαμβάνεται στην αποστροφή του λόγου του όταν μας είπε: "Δόθηκαν, όμως, άμεσες οδηγίες για την απελευθέρωσή του -σ.σ του Νίκου Πηλού- και είναι σαφές ότι η υπόθεση αυτή θα έχει την κατάληξη που πρέπει να έχει, χωρίς περαιτέρω περιπέτειες"
Εδώ τι μας λέει ο τρισμέγιστος: Ομολογεί ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει ξεκάθαρα στην λειτουργία της "δικαιοσύνης" και εκδίδονται αποφάσεις όπως γουστάρει. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς το πώς προεξοφλεί την δικαστική ετυμηγορία που θα υπάρξει για το κατηγορητήριο που έχει σε βάρος του ο Ν. Πηλός. 

"Αστροπελέκι" δηλαδή ο Γ. Οικονόμου. Ομολογεί χωρίς ξύλο.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger