Home » , » Συμμορία "αδιευκρινίστων"

Συμμορία "αδιευκρινίστων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | 6:39 μ.μ.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Της αρχειοθέτησης το κάγκελο. - Η αστική "δικαιοσύνη" στην εποχή της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης των "αρίστων"
Την επαναφέραμε στην μνήμη μας, Διαβάζοντας ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό του στο f/b, ο Παύλος Πολάκης, με πρωταγωνιστή την ίδια "άριστη" οικογένεια με την οποία είχαμε ασχοληθεί κι εμείς.

Αντιγράφουμε το κείμενο του πρώην αν. υπουργού Υγείας:

Στο σκαμνί με βαριές κατηγορίες θα κάτσει στις 5 Δεκεμβρίου η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, βασικό μέλος της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ/σύζυγος του αχρείου Πουλή/στενή συνεργάτιδα του (α' τη τάξει "αδιευκρίνιστου") λαδέμπορα Γεωργιάδη.  

Το βούλευμα, που την έστειλε κατηγορούμενη, είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ! Σύμφωνα με το Δικαστικό Συμβούλιο, η Θεοφιλάτου:

❗ απέκρυψε έσοδα, ύψους 43.166 ευρώ, τα οποία ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ  δεν πρόερχονται από τη μισθοδοσία της αλλά από "ΑΓΝΩΣΤΗ πηγή" και ΔΕΝ δικαιολογούνται (είναι "αδιευκρίνιστα", όπως και του αφεντικού της...) και 

❗ δήλωσε αναληθώς ότι η τετραώροφη μονοκατοικία με υπόγειο που έχτισε, κόστισε μόνο...35.406€ (δηλ. 84€/τμ!!!), ενώ με βάση τον ΕΝΦΙΑ και τα στοιχεία από το ΤΕΕ, το ελάχιστο κόστος κατασκευής ξεπέρασε τις 400.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ δικαιολογείται από τη μισθοδοσία και τις αποταμιεύσεις της!!!

Με άλλα λόγια: η Θεοφιλάτου  νομιμοποποίησε περί τις  400.000 ευρώ από "άγνωστες πηγές" μέσω της κατασκευής της ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗΣ μονοκατοικίας που φαίνεται στις φωτογραφίες και τώρα προσπαθεί να τη γλυτώσει, επιμένοντας ότι αυτό το παλάτι κοστίζει 35.406 ευρώ!! 

Και πιστεύει ότι θα βρεθούν δικαστές που θα το χάψουν...

Θεοφιλάτου και Πουλή, ήρθε η ώρα να πληρώσετε!!  

Που είχατε το θράσος να μου κάνετε και μήνυση για δυσφημηση, όταν φώναζα να φέρετε πίσω τα λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger