Home » , » Η "επίθεση" και η "εθιμοτυπική επίσκεψη"

Η "επίθεση" και η "εθιμοτυπική επίσκεψη"

Από giorgis , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 | 10:57 μ.μ.

Του Γ.Γ

Δεν ξέρω αν το εντοπίσατε, αλλά εμένα επειδή μου πέρασε από την σκέψη είπα να το ψάξω. Και εννοώ προσπάθησα να δω τι αντιδράσεις προκλήθηκαν από πολιτικά κόμματα και πολιτικούς μετά την τελευταία ενέργεια των μελών του "Ρουβίκωνα". Οταν δηλαδή άτομα της συλλογικότητας έκαναν λαμπόγιαλο του γραφείο του δικαστικού κλητήρα ο οποίος θέλησε να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια που έγινε για να μείνει άστεγη η Ιωάννα Κολοβού και το παιδί της.

Προφανώς θα θυμάστε ότι μόλις πριν λίγες μέρες μια σειρά κυβερνητικά στελέχη, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ., είχαν εκδώσει καταδικαστικές ανακοινώσεις για το γεγονός ότι μέλη αυτής της συλλογικότητας είχαν αφήσει κάποια πακέτα μακαρόνια, μαζί με τρικάκια στον προαύλιο χώρο του σπιτικού που διαμένει ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και μου διέφυγε, αλλά μια αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν βρήκα να υπάρχει καμιά καταδικαστική ανακοίνωση από κάποιο κόμμα ή δημόσιο πρόσωπο. Και αναρωτιέμαι αφελώς: Τα χαρτάκια που έριξαν στο σπίτι του υπουργού υπο-Ανάπτυξης ήταν "επίθεση" ενώ υπήρξε "εθιμοτυπική επίσκεψη" το ντου του Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger