Home » , » Τα παιδιά και τα μάτια σας!

Τα παιδιά και τα μάτια σας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 | 4:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάνθρωπο μας από αυτά που κάνει το ελληνικό παρακράτος (γιατί κράτος δε γίναμε ποτέ) στους αδύναμους συνανθρώπους μας. Χειρότερα κι από όρνεα, από ύαινες, καρχαρίες!

Αν μάλιστα πρόκειται για πρόσφυγες τότε οι σαδιστές ξεσαλώνουν. Ποιο κάθαρμα πιο παλιοτόμαρο χωρίζει τα παιδιά από τους γονείς; Αλλά τι περιμένουμε από κόμμα κτηνών, παιδεραστών, βιαστών, φονιάδων και άλλων φασιστών;

Διαβάζω κι ανατριχιάζω: Ασέλγεια, ξυλοδαρμοί, ψυχολογική και λεκτική βία, παιδική εργασία εκμετάλλευση! Δεν είναι μόνο σε ένα ίδρυμα.

«Ο γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος πήγε στο κτίριο με το ζευγάρι Σύρων, που καταγγέλλουν ότι η "Κιβωτός" τους έχει πάρει τέσσερα παιδιά - που μένουν σε δύο διαφορετικές δομές-, ενώ έσπασαν και την πόρτα για να μπουν μέσα» μας πληροφορεί η Εφημερίδα των Συντακτών.

Κεφάλια έπρεπε να σπάσουν, όχι μόνο πόρτες! Ρημαδιό έπρεπε να τα κάνουν. Γιατί πήραν τα παιδιά από τους γονείς; Μητσοτάκη κάθαρμα, ωτακουστή, πες μας εσύ που τους παρακολουθείς όλους, τι έγιναν χιλιάδες παιδάκια προσφύγων που αγνοούνται;

Να σου πω τις υποψίες μου: Χρειάζεσαι τους παιδεραστές, καθίκι του κερατά! Γιατί μπορείς να τους εκβιάσεις, επομένως να τους έχεις του χεριού σου. Ποιος βιαστής παιδιών θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον αρχηγό και να βρεθεί χωρίς πλάτες, χωρίς το στρατό των καθαρμάτων ΑΡΔ, κομματόσκυλων κλπ, να τον ξεπλένουν; Γι αυτό και το ίδιο το παρακράτος έχει στήσει κύκλωμα εκμετάλλευσης παιδιών. Υπερβάλλω;

Σας πληροφορώ πως ο χειρότερος παιδεραστής στις ΗΠΑ δεν ήταν κάποιος λούμπεν εγκληματίας, ήταν ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρυ Έντουαρντ Επστάιν που ξεκίνησε την καριέρα του διδάσκοντας στο Dalton School στο Μανχάταν. Ο τύπος έκανε όργια βιάζοντας ανήλικα στα διάφορα μέγαρα αλλά και στο αεροσκάφος το Lolita - express, όπως το έλεγαν.

Οι φίλοι του; Πάρα πολλοί πολιτικοί, πλούσιοι, διασημότητες από όλο τον κόσμο, όπως ο διεφθαρμένος βρωμιάρης πρίγκιπας Ανδρέας, ο φονιάς Κλίντον, ο ανισσόροπος Τραμπ, ο μεγαλοεκδότης Μάξγουελ βουλευτής των Εργατικών και πολλοί άλλοι. Δεκάδες ανήλικα μαρτύρησαν κυριολεκτικά στα χέρια των σαδιστών πλουσίων.

Εδώ έχουμε σκάνδαλα χειρότερα από αυτό! Έχουν εξαφανιστεί χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και κανείς ΑΡΔ δεν ασχολείται! Μόνο ξεπλένουν παιδεραστές και άλλα καθάρματα. Τα παιδιά που δεν έχουν γονείς, άρα είναι πιο ευάλωτα, είναι Νο1 στόχος.

Απαιτούμε οι πρόσφυγες να πάρουν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται ώστε να λήξει αυτή η ντροπή το αίσχος της πιο απάνθρωπης εκμετάλλευσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger