Home » , » Αν δεν είσαι αρεστός στο καθεστώς Μητσοτάκη ...

Αν δεν είσαι αρεστός στο καθεστώς Μητσοτάκη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 | 9:00 π.μ.


Είναι από τις φορές που θεωρείς πλεονασμό να προσθέσεις κάτι περισσότερο απ' αυτά που γράφουν δυο συνάδελφοι του Νίκου Πηλού, του βραβευμένου διεθνώς φωτορεπόρτερ, τον οποίο μπάτσοι συνέλαβαν στα Προσφυγικά γιατί απλώς έκανε την δουλειά του, και στην συνέχεια τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί φορτώνοντας του κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Τα "παλικάρια" του Τάκη Θεοδωρικάκου το έχουν τερματίσει εντελώς. Δεν τους απασχολεί στο ελάχιστον που με τέτοιες προκλητικές ενέργειες, εκτός των άλλων, κάνουν την χώρα μας διεθνώς ρεζίλι αφού ο Νίκος Πηλός είναι και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Ηδη η Ενωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα την προσαγωγή και κράτηση του Νίκου Πηλού με μόνο του ¨παράπτωμα" ότι "βρισκόταν στην περιοχή «Προσφυγικά» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για ρεπορτάζ, όταν έγινε επιχείρηση της αστυνομίας και προσήχθη, παρότι έκανε γνωστή την ιδιότητά του".

 Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι. Οταν έναν βραβευμένο φωτορεπόρτερ οι μπάτσοι δεν διστάζουν να τον συλλάβουν, να σχηματίζουν δικογραφία με εντελώς παράλογες κατηγορίες σε βάρος τους, τότε τι συμβαίνει όταν στήνουν σκευωρία σε ένα τυχαίο νεολαίο; Φυσικά την απάντηση την ξέρουμε. Αυτοί έχουν την "τύχη" του "Ινδιάνου" του Πάνου Καλαϊτζή και τόσων άλλων ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger