Home » , , » Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος των υπευθύνων της "Κιβωτού"

Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος των υπευθύνων της "Κιβωτού"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 | 8:44 μ.μ.

Σοκαριστικές είναι οι μαφιόζικες μέθοδοι που χρησιμοποιεί το κύκλωμα που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της "Κιβωτού του Κόσμου", για να ανακόψει τις έρευνες που γίνονται για να αποκαλυφθούν τα εγκληματικά άτομα που σχετίζονται μ' αυτή την δυσώδη υπόθεση.

Οπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα, τα παιδιά, θύματα αυτής ιστορίας, τα τελευταία 24ώρα δέχονται απειλές θανάτου με SMS, για να μην καταθέσουν τα μαρτύρια που έχουν περάσει: "Kρατείστε το στόμα σας κλειστό, θα σας σκοτώσουμε" γράφουν οι άγνωστοι αποστολείς που στέλνουν τα μηνύματα από άγνωστης προέλευσης νούμερα.

Τα όσα βλέπουν με καταιγιστικό ρυθμό για όλη αυτή την περίπτωση σου δημιουργούν μια σειρά ερωτηματικά με κύριο πώς συμβαίνει τόσα χρόνια να μην παρέμβει κανένας κρατικός μηχανισμός για να ελέγξει ένα μαγαζί, με τόση μεγάλη δραστηριότητα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι πέρα απ' τις κρατικές επιχορηγήσεις ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού» έδειξε ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ (!!!) χρήματα που διαχειρίστηκε ασύδοτα η κλίκα που έκανε κουμάντο σ' αυτό το "μαγαζί" !!!

Οι μαρτυρίες ατόμων που είχαν γνώση τι συνέβαινε σ' αυτή την δομή, σε αφήνουν άναυδο. Κάνουν λόγο για αδιάκοπα πηγαινέλα με Porsche Cayenne, και άλλα πολυτελή αμάξια του πάπα Ανδρέα και των "έμπιστων" του, για πολυτελείς επαύλεις και για σωματοφύλακες που πρόσεχαν σαν τα μάτια τους τον «σύγχρονο άγιο» για υπηρέτες και προσωπικούς μασέρ που διέθετε,  

Κι όλα αυτά παράλληλα με μια βάναυση, παρανοϊκή θα λέγαμε, συμπεριφορά των "υπευθύνων" της δομής. Υπάρχουν καταγγελίες για τις απάνθρωπες τιμωρίες που «βάπτιζαν» συνέπειες, και τους ξυλοδαρμούς παιδιών της «Κιβωτού», για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έκαναν σε ανήλικα παιδάκια ...  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger