Home » , » Γκολ και πετρελαιοπηγή.

Γκολ και πετρελαιοπηγή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 | 9:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βόθρο Αντ1 δε βλέπω, κάθε φορά που ανοίγω την TV, γεμίζει το δωμάτιο περιττώματα. Ακούω όμως τους άλλους που βλέπουν. Και συνδρομή να κάνεις, πάλι δε θα δεις τίποτα. Σφάλμα! Όχι του καναλιού, που κανονικά πρέπει να αποζημιώσει όσους πλήρωσαν, αλλά των συνδρομητών! Σας κακοφαίνονταν που πληρώνετε ΕΡΤ ε; Φάτε τώρα ιδιωτική τηλεόραση, να πληρώνετε και να μη βλέπετε. 2.000% η ΝΔ στο επόμενο γκάλοπ του Αντ1. Μην είμαστε κι αχάριστοι. Τόσα εκατομμύρια κέρδος.

Αρκετά με το δικό μας οχετό. Η Σαουδική Αραβία νίκησε την Αργεντινή. Δεν είναι η Αργεντινή του Θεού Μαραντόνα, είναι όμως η Αργεντινή. Θα έλεγα μπράβο στους Σαουδάραβες, αν δεν άκουγα κάτι περίεργα πράγματα. «Προηγήθηκε η Αργεντινή με γκολ στο δέκατο λεπτό». Η ανατροπή δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά, όταν παίζεις με Αργεντινή πιο πολλές πιθανότητες έχεις να φας κι άλλα, παρά να ανατρέψεις το αποτέλεσμα.

«Η Αργεντινή είδε τρία γκολ της να ακυρώνονται από το VAR»! Έκανε λάθος το VAR; Εγώ νομίζω πως όλοι είναι σωστοί. Έχω την υποψία πως το γκολ της Αργεντινής μπήκε για να πάρουν περισσότερα από τους Σαουδάραβες. Αν έγινε αυτό, καλά έκαναν! Γιατί τι να το κάνεις το κύπελλο, αν παγώσει το νερό; Πετρέλαιο! Γκολ και πετρελαιοπηγή! 2 Γκολ δυο πετρελαιοπηγές κι έβγαλες το χειμώνα. Εσύ οι φίλοι, οι συγγενείς. Ποδόσφαιρο, αθλητισμός… Υπερτιμημένα όλα αυτά. Πετρέλαιο και πάλι πετρέλαιο. Στο λέω, γιατί δεν έχω θέρμανση εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χειμώνα ζω σε ιγκλού. Να χα και τη θάλασσα δίπλα να ψαρεύω…

Λοιπόν μάγκες, ακούστε. Φτηνό πετρέλαιο σε όλες τις χώρες και τελικός Κατάρ - Σαουδική Αραβία. Κλείσαμε; Κι όποιος στραβομουτσουνιάσει, να πάει με τους φίλους του να παίξει ο ίδιος ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι είναι. Όμορφο δε λέω, πολύ όμορφο, αλλά υπάρχουν άλλα που αξίζουν πολύ περισσότερα. Οι ζωές των εργατών πχ. Γιατί όλα τα παγκόσμια κύπελλα, όλα τα βραβεία, δεν πιάνουν μία μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.

Κι εγώ άλλωστε στήνω παιχνίδια. Όταν παίζω με το ανιψάκι μου, τ’ αφήνω να κερδίζει. Τι κερδίζει; Ένα χαμόγελο. Χαμογελάω κι εγώ, που είναι ευχαριστημένο. Άμα μπορώ, ας κάνω κι αλλιώς. Δεν το έχεις ακούσει να τσιρίζει. Θα το γράψω οπωσδήποτε στο ΚΚΕ, όταν μεγαλώσει, να πηγαίνουμε μαζί πορείες. Μπάτσοι, θα σας κουφάνουμε!

Μια χαρά είναι και οι στημένοι αγώνες. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Αλλά να το λένε από την αρχή, γιατί πάει το χαϊβάνι, παίζει στοίχημα και πιάνει κουβά. Όχι κι έτσι, να τα λέμε. «Θα πάμε, θα κάνουμε πως παίζουμε, θα κερδίσουν οι άλλοι». Λίστα μανάρια μου. Στημένοι αγώνες και αγώνες που δεν έχουν παράγκα. Οργανωμένα πράματα. Μη σκάμε αν δεν βλέπουμε τίποτε κι έχουμε πληρώσει. Πόσο πληρώνατε τον Αντι1; Θα τα πάρετε πίσω; Δε θέλατε ΕΡΤ, θέλατε ιδιωτικά. Ιδιωτικά νοσοκομεία, να πληρώνεις για να σε πάνε στο τέλος στα δημόσια! Αυτό δεν είναι απάτη, ψηφοφόρε μου; Τι είναι; Νεοφιλελευθερισμός! Το ίδιοι είναι και στο ποδόσφαιρο. Με Κομμουνισμό θα είχες κανονικούς αγώνες. Και ζωντανούς εργαζόμενους. Αλλά θες να σου πάρουν το σπίτι οι τράπεζες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger