Home » , » Φορτώνουν σε βάρος σου οι μπάτσοι, μια σειρά κατασκευασμένες κατηγορίες και για τον Γιάννη Οκονόμου είναι "τεχνικό ζήτημα"!

Φορτώνουν σε βάρος σου οι μπάτσοι, μια σειρά κατασκευασμένες κατηγορίες και για τον Γιάννη Οκονόμου είναι "τεχνικό ζήτημα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | 6:15 μ.μ.

Με εκφραστικότητα και αντίληψη του αντιπροέδρου του Εδεσαϊκού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όχι απλώς ψεύδεται, αλλά λέει και ασυναρτησίες. σε μια προσπάθεια να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που υπήρξε σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Οταν δημοσιογράφος του αναφέρει ότι η προκλητική ενέργεια των αστυνομιών να συλλάβουν και να προφυλακίσουν τον βραβευμένο φωτορεπόρτερ Νίκο Πηλό, συνάντησε αντιδράσεις που ξεπέρασαν το Ελληνικά σύνορα, ο Γ. Οικονόμου προσπάθησε να μας παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα. 

Κάνοντας ένα χαρμάνι από ψέματα και μυθεύματα μας μετέφερε στην νεοδημοκρατική πραγματικότητα. Αξίζει να παραθέσουμε τον συγκεκριμένο διάλογο:   

Κυβ. εκπρόσωπος: Το περιστατικό που αναφέρετε, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Νομίζω ότι δόθηκαν άμεσα οδηγίες για την απελευθέρωση, για τη μη σύλληψη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Και η Ελληνική Αστυνομία, πάντοτε όταν δημοσιογράφοι επιδεικνύουν τις ταυτότητάς τους ή, γνωστοποιούν την ιδιότητά τους, έχει τις οδηγίες να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρεται.

Δημοσιογράφος: Αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος δήλωσε ότι του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Κυβ. εκπρόσωπος: Αυτό είναι ένα τεχνικό ζήτημα. Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, επειδή ήδη είχε γίνει η σύλληψη, κατά τη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, δεν είχε επιδείξει την ταυτότητά του, είχε εκδοθεί το γραφειοκρατικό της σύλληψης, είχε ξεκινήσει η διαδικασία. Δόθηκαν, όμως, άμεσες οδηγίες για την απελευθέρωσή του και είναι σαφές ότι η υπόθεση αυτή θα έχει την κατάληξη που πρέπει να έχει, χωρίς περαιτέρω περιπέτειες για τον συνάδελφό σας.

Αλλο πάλι κι αυτό. Φορτώνουν σε βάρος σου οι μπάτσοι, μια σειρά κατασκευασμένες κατηγορίες και για τον Γιάννη Οκονόμου είναι "τεχνικό ζήτημα"!

Και φυσικά έδωσε την απάντησή του στις ανοησίες του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Ν. Πηλός

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger