Home » , , » Στην λίστα των παρακολουθούμενων με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator και ο εισαγγελέας που αρχειοθέτησε τα "αδιευκρίνιστα ποσά" Γεωργιάδη - Αβραμόπουλου!

Στην λίστα των παρακολουθούμενων με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator και ο εισαγγελέας που αρχειοθέτησε τα "αδιευκρίνιστα ποσά" Γεωργιάδη - Αβραμόπουλου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 | 5:08 μ.μ.

Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους! Κοιτάξτε πώς "κουμπώνουν" κάποια πράγματα. 
Εμείς τώρα θα παραθέσουμε απλώς κάποια γεγονότα και εσείς, αν είσαι καχύποπτοι, όπως εμείς, θα καταλήξετε στα ίδια συμπεράσματα, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να διατυπώσουμε ολοκάθαρα.

Η εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί αποκαλύπτει ότι το ενιαίο κέντρο που έκανε τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις ανάμεσα στους άλλους είχε στοχοποιήσει με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator. και τον οικονομικό εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη! "Πρόκειται για τον δικαστικό λειτουργό ο οποίος επέτρεψε την σκανδαλώδη αρχειοθέτηση των υποθέσεων του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την εμπλοκή τους στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis", μας πληροφορεί ιστοσελίδα.

Την προσοχή σας. Μόλις πριν δυο μέρες, ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας για αντιθεσμικές αντιλήψεις, ο κυβερνητικός βουλευτής και νομικός, Κώστας Τζαβάρας, δίνει συνέντευξη στον ρ/σ
105,5 στο Κόκκινο", όπου τον ακούμε να μας λέει:. "Είδαμε τι έγινε στην Ζήμενς. Φοβερή περίπτωση. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, λέει, ότι ψάχνει να βρει γιατί έγινε η παραγραφή, χωρίς όμως να ασχολείται ότι δεν είναι μόνο η παραγραφή των συγκεκριμένων εγκλημάτων, είναι και η αθώωση για το ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος για το οποίο δεν μιλάει κανένας, όταν μάλιστα το ελληνικό δημόσιο έχει κάνει συμβιβασμό με την Ζήμενς στον οποίο η Ζήμενς είχαν παραδεχτεί ότι τα όργανά της είχαν χρησιμοποιήσει μαύρο χρήμα για να κάνουν τις δουλειές τους". Οπου "ξέπλυμα βρόμικου χρήματος" βάλτε "αδιευκρίνιστα ποσά" για να αντιληφθείτε τι εννοούμε.

Θα είμαστε υπερβολικοί αν μετά την αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης, βγάζαμε κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα, για τους ενδεχόμενους παράγοντες που συμβάλλουν στην δικανική κρίση, του "λειτουργού της Θέμιδας" Χρήστου Μπαρδάκη;

Υ.Γ: Τυχαίο θα είναι ότι η "ιδρυματική" εισαγγελέας της ΚΥΠ Βασιλική Βλάχου, που έδινε την έγκρισή της για χιλιάδες παρακολουθήσεις πολιτών, απ' αυτή την βρόμική υπηρεσία, συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που παρακολουθούταν από το  λογισμικό Predator

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger