Home » , » Οι "ευαισθησίες" της Μαρέβας και του Σαμαρά, σε παραλληλισμό με την εμφανιζόμενη γραψαρχιδίαση του Μητσοτάκη

Οι "ευαισθησίες" της Μαρέβας και του Σαμαρά, σε παραλληλισμό με την εμφανιζόμενη γραψαρχιδίαση του Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 | 3:36 μ.μ.

Ενα παραπολιτικό σχολιάκι με αφορμή το διπλανό twit που έκανε σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης. Προσπερνώντας τα κριτήρια με τα οποία γίνεται η ιεράρχηση των ειδήσεων από τα αστικά ΜΜΕ (κατά την άποψη μας οι αποκαλύψεις που υπάρχουν στην εφημερίδα Documento, έπρεπε να έχουν ξεσηκώσει σάλο και να δεσπόζουν στην ειδησεογραφία) επικεντρωνόμαστε σ' αυτό που εστιάζεται ο  δημοσιογράφος - εκδότης στην διαδικτυακή του τοποθέτηση.

Αλήθεια, ποιος μπορεί να είναι ο αντίλογος στην επισήμανση του Κ. Βαξεβάνη; Τα γαλάζια τρολ κάτω από το ποστάρισμα του Κ.Β μηρυκάζουν ανοησίες. Να βγουν να πουν ότι η κυβέρνηση υποτιμάει και δεν ασχολείται με όσα γράφει το Documento, δεν τους παίρνει, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα αναγκάζεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση
Το μόνο που τους απομένει είναι να απαξιώσουν την επαγγελματική επάρκεια του δημοσιογράφου, να τον βρίζουν και να καταλήγουν στο ότι ο Μητσοτάκης έχει "σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί", απ' τον να κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο. Και αυτό το θεωρούν απάντηση σε κατηγορίες σε βάρος του πρωθυπουργού οι οποίες θα έπρεπε -αν δεν είχαμε καθεστώς Μητσοτακιστάν- να καταλήξουν σε ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του απόφοιτου του Χάρβαντ.

«Η νέα λίστα ΕΥΠ δείχνει ότι η υπηρεσία υπό τον πλήρη έλεγχο του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποίησε ως πρόσχημα την εθνική ασφάλεια κι έτσι οδηγούμαστε σε εκτροπή... Τα αδικήματα πολλαπλασιάζονται και η Δικαιοσύνη πρέπει να εξετάσει ανάμεσα στα άλλα κι αυτά της κατασκοπείας και της έσχατης προδοσίας»,   μας γράφει ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης. ενώ με αλλεπάλληλα ποσταρίσματά του, συνεχίζει να εκθέτει τον Μητσοτάκη 

Φυσικά η επίκληση ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μ' αυτά τα δημοσιεύματα -μόνο ότι δεν ψάχνει λύσεις για τα προβλήματα της χώρας συζητώντας με πρόσωπα επιπέδου Βάνας Μπάρμπα, δεν μας έγραψαν- από μόνη της φαντάζει αστεία. Ανέκδοτο είναι και το ότι ο Μητσοτάκης δεν δίνει σημασία στις αποκαλύψεις αυτής της εφημερίδας. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον πρώτο που θα έπρεπε να το πει είναι στην γυναίκα του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη η οποία είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος του Documento για ένα δημοσίευμα του σχετικά με την απόκτηση του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι.

 Και κάτι άλλο. Ενας πρώην πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε «χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση» την αναδημοσίευση meme στο twitter από τον Κώστα Βαξεβάνη. Τον μήνησε, για να ακολουθήσει η σύλληψη του δημοσιογράφου και να βρεθεί στο σκαμνί του κατηγορουμένου στα πλαίσια του αυτοφώρου με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.  

Ας θυμηθούμε το παραπάνω γεγονός που είχε συμβεί τον Φλεβάρη του 2018, από το βίντεο που παραθέτουμε, μήπως βρεθεί κάποιος και μας εξηγήσει πώς γίνεται ο Σαμαράς να είναι τόσο "ευαίσθητός" και να επιδιώκει την δικαστική του δικαίωση θεωρώντας ότι ένα ποστ στο Twitter, τον συκοφαντεί και ο Μητσοτάκης που του αποδίδεται ότι είναι ο εμπνευστής και καθοδηγητής ενός κρατικού-παρακρατικού μηχανισμού για να παρακολουθεί τους πάντες, να σφυράει αδιάφορος. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger