Home » , , » Ο Δημήτρης Ψαρράς μιλάει για το τελευταίο του βιβλίο "Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη" (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ψαρράς μιλάει για το τελευταίο του βιβλίο "Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 7:49 μ.μ.

Ακρως ενδιαφέρουσες οι αποκαλύψεις που κάνει ο Δημήτρης Ψαρράς στην συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλόπουλο και παρακολουθούμε στο βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο η "ΕφΣυν", με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Δ. Ψαρρά: «Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Ο τίτλος που θα άρμοζε σ' αυτό το πόνημα είναι "Η καριέρα ενός επαγγελματία απατεώνα", αλλά αυτό ας το προσπεράσουμε. 

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι μια απ' τις πιο έντιμες φωνές που υπάρχουν στον αστικό τύπο και οι ερευνητικές δουλειές που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς -"Ιστορία του Συγκροτήματος Λαμπράκη" τα βιβλία του "Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής", "Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη" κ.α- χαρακτηρίζονται από την αρτιότητα τους. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τα προμηθευτείτε. 

Στο παρακάτω βιντεάκι, ο Δ. Ψαρράς, απαντώντας στις δέκα ερωτήσεις που του θέτει ο συνάδελφος του -με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του την  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20)- μας γνωστοποιεί το πραγματικό βιογραφικό του απόφοιτου του Χάρβαρντ, ο οποίος σήμερα -με επιλογή του ελληνικού λαού- παριστάνει τον πρωθυπουργό. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger