Home » , » Απάντηση σε γαλάζιο λαμόγιο.

Απάντηση σε γαλάζιο λαμόγιο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 | 8:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διάβασα ότι αναρωτήθηκε κάποιο γαλάζιο κομματόσκυλο τι θα έκανε κάθε Έλληνας αν ήταν στη θέση της Καϊλή, εννοώντας πως θα τα αρπάζαμε!

Πόσο ξεδιάντροπο καθίκι πρέπει να είναι κάποιος και πόσο βλάκας για να μας προκαλέσει έτσι;

Αν δηλαδή παίρναμε μισθό χιλιάδες ευρώ το μήνα; Αν είχαμε τη θέση, το κύρος μαζί με τα προνόμια του Ευρωβουλευτή; Αν θα τα παίρναμε;

Εγώ πάντως όχι μόνο δε θα λαδωνόμουν, αλλά θα έκραζα όσους πήγαν να με λαδώσουν. Θα τους πήγαινα ο ίδιος στους μπάτσους κλοτσηδόν.

Όπως όλοι οι Κομμουνιστές άλλωστε. Αυτή είναι η διαφορά μας με τα γαλάζια λαμόγια. Που πιστεύουν πως το λάδωμα είναι κάτι «φυσικό». Κάντε το νόμο, τότε γιατί δεν το κάνετε; Γιατί ντρέπεστε, εφόσον είστε απατεώνες και το ξέρετε.

Ένας άλλος λόγος που δε θα λαδώνονταν κανείς μας, είναι πως το οικονομικό πρόβλημα θα το είχαμε ήδη λύσει αν είχαμε το μισθό και την περιουσία της Καϊλή. Παίρνει 20 φορές το μισθό ενός εργαζόμενου! Δεν της έφταναν; Σοβαρά; Και φτάνουν 0,73 ευρώ σε μας για την ακρίβεια; Δε φτάνουν τα χιλιάρικα σ’ αυτή και φτάνουν σε μας τα λεπτά; 

Φαίνεται τέλος πόσο ΝΔ είναι η Καϊλή, αφού όλα τα τρολλ της γαλάζιας συμμορίας την υπερασπίζονται. Τον Ανδρουλάκη δεν τον πάω με τίποτα, ούτε το ΚΙΝΑΛ. Αλλά εδώ είχε δίκιο που έλεγε για δούρειο ίππο στο ΠΑΣΟΚ. Για την ακρίβεια είναι δούρεια γαϊδάρα. Όπως γάιδαροι είναι κι όσοι πιστεύουν πως όλοι είμαστε σαν τα μούτρα τους, διεφθαρμένοι και σάπιοι ως το μεδούλι.

Υπάρχουν κι έντιμοι. Μάλιστα είναι οι περισσότεροι, άσχετα αν από απογοήτευση δεν ασχολούνται και δεν κρεμάνε τα καθάρματα, να ξεβρομίσει ο τόπος! Αυτά προς το παρόν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger