Home » , » Τι μυαλό κουβαλάνε οι ψηφοφόροι του κυβερνητικού κόμματος που έκαναν βουλευτή τον "βασιλιά των fake news"; (Βίντεο)

Τι μυαλό κουβαλάνε οι ψηφοφόροι του κυβερνητικού κόμματος που έκαναν βουλευτή τον "βασιλιά των fake news"; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 | 6:37 μ.μ.

Το παρακάτω βιντεάκι, ο αναγνώστης που μας το έστειλε το συνοδεύει με το κειμενάκι: "Τι μυαλό έχουν αυτοί οι πολίτες, ψηφοφόροι της Ν.Δ, που εξασφάλισαν βουλευτιλίκι και προνομιούχα ζωή στον Γιάννη Λοβέρδο; Ο άνθρωπος, ή είναι λιάδα στο μεθύσι, στο βίντεο, ή χρειάζεται επειγόντος γιατρό καθώς λέει τέτοιες μπαρούφες και ασυναρτησίες  καθώς γυαλίζει το μάτι του".

Αρχικά να πούμε ότι "επιπέδου" και "ποιότητας" άτομα όπως ο "βασιλιάς των fake news", Γιάννης Λοβέρδος, αφθονούν μέσα στο κοινοβουλευτικό λόχο της Ν.Δ. Ισως ο τύπος αυτός λόγο των πολλών δημοσίων εμφανίσεων του και της παρουσίας του στα σόσιαλ μίντια να έχει καταντήσει από τις πιο κραγμένες περιπτώσεις.

Η άποψη που διατυπώθηκε και πρόσφατα με την περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή, ότι νεοδημοκράτες βουλευτές συμπεριφέρονται υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν είναι πολιτική προσέγγιση και την ξεπερνάμε. 

Οσο για το τι μυαλό κουβαλάνε οι ψηφοφόροι του κυβερνητικού κόμματος, νομίζουμε ότι δεν μπορεί να δοθεί ενιαία απάντηση. Υπάρχει μια μικρή μερίδα απ' αυτούς που έχει προσωπικό συμφέρον να βρίσκεται στην κυβερνητική εξουσία η Ν.Δ., ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για σανοφάγους πολιτικούς απογόνους της γενιάς "ψωμί κι' ελιά και Κώτσο Βασιλιά".   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger