Home » , » Κι άλλα κερατιάτικα...

Κι άλλα κερατιάτικα...

Από giorgis , Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 | 6:14 μ.μ.


Όταν είχε φάει την κατραπακιά ο Σημίτης από τον Γιωργάκη που τον διέγραψε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, είχε αναθέσει στους Μπίστη, Πανταγιά και Τσουκάτο να διακινήσουν ένα κείμενο που θα υπέγραφαν «προσωπικότητες της πολιτικής ζωής», στο οποίο θα εκφραζόταν στο απαράδεκτο της ενέργειας Παπανδρέου.

Συγκέντρωσαν καμιά 150ρια υπογραφές κυρίως από άτομα της πάλε πότε ΑΕΚΑ (αν θυμάστε είναι μια ομάδα που έκανε ο Ν. Μπίστης τότε που έφυγε από τον ΣΥΝ), κάποιους πανεπιστημιακούς που βολεύτηκαν επί κυβερνήσεως Σημίτη (κάποια στιγμή πρέπει να βγουν στον αφρό και πόσες λαμογιές έγιναν από πανεπιστημιακούς με τα λεγόμενα «ερευνητικά προγράμματα), ενώ μάτι βγάζουν κάποια ονόματα που υπέγραψαν και όλοι γνωρίζουν ότι ήταν στις «λίστες Πανταγιά».

Με αυτή την μαγιά, λοιπόν, ο Σημίτης προχωράει στην ίδρυση ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομα του. Επειδή δεν θέλει ο Κινέζος να αποστρατευτεί από την πολιτική ζωή της χώρας και βλέποντας ότι οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες δεν του βγαίνουν (πολύ θα ήθελε να είναι «πρωθυπουργός» της Ε.Ε, μετά το κόψιμο της υποψηφιότητας Μπλερ), φτιάχνει ένα όχημα για να έχει πολιτική παρέμβαση.

Και στους δίδυμους γεννητικούς αδένες μας τα σχέδια του Σημίτη. Το πρόβλημα είναι ότι τις δικές του φιλοδοξίες της πληρώνουμε εμείς. Κι αυτό γιατί με μια νομοθετική ρύθμιση που έφεραν πέρσι στο κυνοβούλιο τους, όσα ιδρύματα έχουν το όνομα πρώην πρωθυπουργού επιχορηγούνται από το κράτος. Ολες δηλαδή τις λειτουργικές τους δαπάνες τις πληρώνει ο φορολογούμενος λαός. Κι άλλα κερατιάτικα δηλαδή…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger