Home » » Ιππόδρομοι και μπουρδέλα

Ιππόδρομοι και μπουρδέλα

Από giorgis , Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 | 4:03 μ.μ.


Σε νευρική κρίση πρέπει να είναι ο Καραμανλής και το επιτελείο του. Μπορεί τον πρωθυπουργό να τον χαρακτηρίζει ο Δαϊλάκης «καθαρόαιμο άλογο» αλλά ό Καραμανλής δεν μπορεί να τραβήξει τα γκέμια ούτε σε …μουλάρια.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ομιλία του Καραμανλή στην Κ.Ε του κόμματος του, βγαίνει ο Θ. Γιαννόπουλος και δηλώνει ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουσόπουλος.
Τουμπεκιάζετε το Μαξίμου προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες.
Ακολουθεί ο Ρεγκούζας, δηλώνοντας ότι υπάρχει πολιτικό και ηθικό ζήτημα με την Μονή Βατοπεδίου.
Το κάνουν γαργάρα, άσχετα αν πριν λίγες ώρες ό Ρουσόπουλος δήλωνε στο πρες ρουμ ότι οι «υπουργοί στα πλαίσια των καθηκόντων τους έκαναν άψογα την δουλειά τους».

Τον λόγο παίρνει ο Δαϊλάκης που μιλάει για «σταβλάρχες», ονοματίζοντας μάλιστα, Ρουσόπουλο και Αγγέλου, που κρατούν τα γκέμια του Καραμανλή και δεν τον αφήνουν να φορτσάρει.
Πανικός, μετά απ’ αυτό στην κυβερνητική κλίκα και αναγκάζονται να θέσουν τον βουλευτή εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας Ν.Δ μήπως βάλουν φίμωτρο στους υπόλοιπους βουλευτές.

Σήμερα ήρθε καινούργια ρουκέτα στα μέγαρο Μαξίμου απ’ τις δηλώσεις στην εφημερίδα Πολιτεία της Αιτωλοακαρνανίας του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά:
«Ας μην κρυβόμαστε. Από τη στιγμή που χρειάστηκαν υπογραφές πολιτικών προσώπων προκειμένου να συμβούν αυτές οι απεχθείς μεταβιβάσεις ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε μοναστήρια, υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες.
Και δεν βάλλω κατά κανενός, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα ήταν πιο ηθικό και έντιμο, αντί να καλούμαι εγώ να εξηγήσω γιατί ακυρώθηκε η μεταστέγαση του Υπουργείου Απασχόλησης στο ακίνητο στο Ολυμπιακό χωριό προκειμένου να αποδεσμευθεί και να μεταβιβασθεί σε μοναστήρι, να απαντήσει ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου την περίοδο εκείνη».

Μ’ όλα αυτά εμείς καταλήγουμε ότι δεν έχει καμιά σχέση με ιππόδρομο, σταβλάρχες και καθαρόαιμα άλογα η Νέα Δημοκρατία.
Ένα μπουρδέλο είναι με τσατσές, πελάτες, νταβατζήδες και πουτάνες.
Το κακό είναι ότι τις βίζιτες τις πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger