Home » » Εφραίμ ο θαυματουργός

Εφραίμ ο θαυματουργός

Από giorgis , Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008 | 12:08 π.μ.


Ο «άγιος» Εφραίμ που πέρα απ’ τα οικονομικά νταλαβέρια του μοναστηριού του κολαντρίζει και τις επαφές του «ποιμνίου» του με τον επουράνιο εργοδότη του, πρέπει τώρα οπωσδήποτε να σταθεί δίπλα στα δεξιά υπουργικά τακίμια του που τον έχουν ανάγκη.

Τόσα θαύματα έχουν γίνει με την μεσολάβηση του που χρειάστηκε να εκδώσει ένα ολόκληρο βιβλίο για να τα περιγράψει. Όπως αναφέρει στο σύγγραμμά του ο Εφραίμ καρκινοπαθείς γιατρευόταν οριστικά, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες αρκεί ο «άγιος» ηγούμενος να τους έδινε την ευχή του και να φορούσαν το πιο πολύτιμο εμπόρευμα που έχει το μοναστήρι του. Την «Αγία Ζώνη».

Ε, δεν γίνετε! Ένα θαυματάκι για να μπορέσουν τα Νεοδημοκρατικά τακίμια του να μην χάσουν τις υπουργικές καρέκλες του θα το κάνει. Δεν γίνετε ο «άγιος» ηγούμενος να ακούει τον Πολύδωρα να φωτογραφίζει το πνευματικό του τέκνο «γκόλντεν μπόις» ούτε τον γραφικό νομάρχη Θεσσαλονίκης να προσφέρετε να καθίσει στην καρέκλα του «κυβερνητικού εκπροσώπου» στέλνοντας τον Θοδωρή στα αζήτητα.

Τώρα θα πείτε ότι και τα θαύματα έχουν κάποια όρια. Δεν γίνετε ας πούμε σε κάποιον που του έχει κοπεί το χέρι να γίνει θαύμα και να φυτρώσει καινούργιο. Γ’ αυτό κάπου έχουμε αμφιβολίες αν μπορεί ο «άγιος» Εφραίμ να βάλει το πετραχήλι του και να σταματήσει το μπάχαλο που γίνετε στο κόμμα του πνευματικού του τέκνου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger