Home » » Φούνταρε η προπαγάνδα Χατζηδάκη

Φούνταρε η προπαγάνδα Χατζηδάκη

Από giorgis , Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 | 1:52 μ.μ.


Τζάμπα πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ -χρήματα της σκληρά δοκιμαζόμενης απ’ την λιτότητα εργατικής τάξης- που έδωσε η κυβέρνηση για να προπαγανδίσει υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής.

Με ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά ο Χατζηδάκης για δυο βδομάδες τώρα πήγε με μια γκεμπελίστικης έμπνευσης καταχώρηση να μας πείσει για την αναγκαιότητα να ξεπουληθεί στους πλουτοκράτες οι Ολυμπιακή Αεροπορία.

«Οι συσσωρευμένες ζημιές της Ολυμπιακής ξεπερνούν τα 2,6 δισ. ευρώ, ποσό με το οποίο θα μπορούσαν να κατασκευαστούν 2.000 6/θέσια σχολεία ή 50 μεγάλα νοσοκομεία», έγραφε μεταξύ άλλων το κατασκεύασμα Χατζηδάκη που πρόσφερε εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες μικρών και μεγάλων εκδοτών.
Ο θρασύς νεοφιλελεύθερος υπουργός κάνει ότι αγνοεί ότι τόσα χρόνια το κράτος σαν πελάτης της Ολυμπιακής ακολουθούσε την τακτική του φεσιού. Ότι το κράτος είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ολυμπιακή.
Και φυσικά η υπουργάρα μας δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει με τα λεφτά που βούτηξε τόσα χρόνια το κράτος από την Ολυμπιακή πόσα σχολεία και νοσοκομεία έφτιαξε.

Τα ψέματα όμως του Χατζηδάκη δεν τα κατάπιε αμάσητα ο ελληνικός λαός. Δημοσκόπηση που δημοσιεύετε σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο» δείχνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και η φαιά προπαγάνδα του υπουργού δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger