Home » » Το γύρισαν στην πλάκα

Το γύρισαν στην πλάκα

Από giorgis , Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 | 4:39 μ.μ.


Στριμωγμένος ο υπουργός Δικαιοσύνης απ’ τις ενέργειες του εισαγγελέα Γ. Σανιδά να βγάλει λάδι όσους πολικάντηδες νταλαβερίστηκαν με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και παράλληλα με τις καθημερινές καταιγιστικές αποκαλύψεις το..γύρισε στην πλάκα.

Γιατί μόνο σαν χιούμορ μπορεί να ακουστεί η δήλωση του Σωτήρης Χατζηγάκης ότι: «Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιχειρεί να κουκουλώσει, αλλά θέλει να ρίξει άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις που την αφορούν και ενδιαφέρουν την ελληνική κοινωνία. Σας καλώ να θυμηθείτε όλες αυτές τις υποθέσεις στις οποίες η Δικαιοσύνη έκρινε ανεξάρτητα από πολιτικές παρατάξεις και πρόσωπα και από ανάλογες σκοπιμότητες. Είναι αρκετές».

Εντάξει, ρε τρισμέγιστε, Εχουμε χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια με την ακρίβεια που επικρατεί στην αγορά αλλά δεν έχουμε απολέσει και εντελώς την μνήμη μας.

Γνωρίζεις έστω και μια υπόθεση σκανδάλου απ’ αυτές που είδαν την δημοσιότητα να μην έχει κουκουλωθεί; Τι να πρωτοαναφέρουμε; Την υπόθεση του Παυλίδη; Τις μίζες της Ζήμενς; Τις υποκλοπές; Τα δομημένα ομόλογα; Το σκάνδαλο με τους κουμπάρους;

Δεν θέλουμε άλλο τέτοιο «άπλετο φως». Κοντεύουμε να τυφλωθούμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger