Αναλγησία

Από giorgis , Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008 | 3:51 μ.μ.


Όταν πέρσι είχαν ξεσπάσει οι πυρκαγιές στην Ηλεία που στοίχησαν τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, και τεράστια οικολογική καταστροφή η κυβέρνηση της Ν.Δ βρισκόμενη σε προεκλογική εποχή, έδωσε ένα οικονομικό βοήθημα στους σεισμόπληκτους.

Σήμερα το οικονομικά επιτελείο της κυβέρνησης προσπαθώντας να βγάλει απ’ την μύγα ξύγκι ζητάει σε 10.000 απ’ αυτούς να επιστέψουν το έκτακτο βοήθημα που πήραν.
Η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου τους έστειλε ένα φιρμάνι όπου επικαλούμενη γραφειοκρατικές διαδικασίες καταλήγει λέγοντας ότι: «δεν δικαιούστε το επίδομα και παρακαλούμε να επιστρέψετε το ποσό των 3.000 ευρώ σε οποιαδήποτε ΔΟΥ».

Εδώ πια δεν μπορούμε να μιλούμε απλώς για κυβερνητική αναλγησία και προεκλογική εξαπάτηση, αλλά για νεοδημοκρατική βαρβαρότητα.

Δεν φτάνει ότι κανείς δεν ξέρει που κατέληξαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι πολίτες για να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους, φτάνουν στο σημείο να απειλούν με προσωποκράτηση ανθρώπους που καταστράφηκαν οικονομικά αδιαφορώντας που θα βρουν αυτά τα χρήματα για να επιστέψουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger