Home » , , , » Τόσο μπουρδέλο κράτος έχουμε;

Τόσο μπουρδέλο κράτος έχουμε;

Από giorgis , Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008 | 1:59 μ.μ.


Το θράσος των καλογέρων Εφραίμ και Αρσένιου δεν έχει όρια.
Εκαναν μια τσάρκα μέχρι την Εξεταστική Επιτροπή της βουλής, δεν γούσταραν να απαντήσουν στις ερωτήσεις βουλευτών, κατέθεσαν ένα υπόμνημα και εκτέλεσαν το …. ποιμαντικό τους έργο.
«Να εξομολογήστε συχνά», «να μην στεναχωρείτε τους γονείς σας», παρότρυναν το μπουλούκι των δημοσιογράφων που ήταν μαζεμένο εκεί.
Και μετά την πούλεψαν γιατί μάλλον τα αγιασμένα αλισβερήσια τους δεν μπορούσαν να περιμένουν.

Την γνώμη μας για την λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή την έχουμε γράψει πολλές φορές και θα ήταν πλεονασμός να την επαναλάβουμε.
Όμως σήμερα φανταζόμαστε ότι θα βρισκόταν κάποιος εισαγγελέας να καλέσει και να ζητήσει εξηγήσεις απ’ τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού εχτές είχε δώσει συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει ότι βουλευτές που συμμετέχουν σε Εξεταστικές Επιτροπές τα παντελωνιάζουν χοντρά από εμπλεκόμενους των σκανδάλων τα οποία υποτίθεται ερευνούν.

Ας δούμε τι είπε ακριβώς ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Δεν πρόκειται να βρούνε τίποτα. Αυτές οι Εξεταστικές που στήνει η βουλή είναι για ανέκδοτο και με όλη την επιφύλαξη που έχω λέγοντας κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται στην Εξεταστική κάποιοι να τα παίρνουν.

Ετσι όπως έχει διαφθαρεί το σύστημα σε αυτές τις περιπτώσεις, όσοι μετέχουν σε τέτοιες επιτροπές, όπου κάτι εξαρτάται από αυτούς όσο πιο έντονο είναι αυτό για το οποίο πρέπει να βγάλεις μια απόφαση τόσο πιο καλά ίσως να πληρώνονται κάποιοι από πίσω.

Δεν μιλώ γι’ αυτή την περίπτωση, μιλώ όμως για παλιότερη περίπτωση που γνωρίζω χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
Δεν είμαι δημοσιογράφος για να φέρω τα στοιχεία, αλλά ξέρω τι λέω».

Ο Λαζόπουλος λέει ξεκάθαρα ότι γνωρίζει βουλευτές που συμμετείχαν παλαιότερα σε Εξεταστικές Επιτροπές ότι λαδώθηκαν για να εκδώσουν την απόφαση τους.

Τόσο μπουρδέλο κράτος έχουμε που δεν συγκινείτε κανένας … Σανιδάς ή μήπως γνωρίζουν ότι αν αρχίσουν να βγαίνουν στην φόρα τα ονόματα βουλευτών που τα παίρνουν κάτω απ’ το τραπέζι θα ‘ρθει και η σειρά δικαστών που κάνουν την ίδια δουλειά;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger