Home » » Η ΝΔ κατηγορεί τη διοίκηση της ΕΡΤ για διαφθορά

Η ΝΔ κατηγορεί τη διοίκηση της ΕΡΤ για διαφθορά

Από giorgis , Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008 | 5:33 μ.μ.


Το πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος που γίνετε στην Ε.Ρ.Τ πέρα απ’ το ότι είναι διαχρονικό είναι και προκλητικό.
Δεκάδες «σύμβουλοι» που παίρνουν αργομισθίες (ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Δημήτρης Ρίζος που όπως έγραψαν τα «Νέα» αμείβεται με 7.000 ευρώ τον μήνα), αστρονομικές αμοιβές σε γαλάζιους δημοσιογράφους και παραγωγούς τηλεοπτικών εκπομπών, βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Αφού έφτασαν στο σημείο μέχρι και γαλάζια στελέχη να κατηγορούν την διοίκηση της ΕΡΤ που έχει διορίσει η κυβέρνηση, φανταστείτε σε πιο σημείο έχουμε φτάσει.

Σε άρθρο της ιστοσελίδας tvxs.gr που έχει τίτλο: «Η ΝΔ κατηγορεί τη διοίκηση της ΕΡΤ για διαφθορά», διαβάζουμε:
«Στο τεύχος του επίσημου κομματικού περιοδικού Μετεξέλιξη που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, ένα καυστικότατο άρθρο, με τίτλο «Το σήμα του χρήματος», στηλιτεύει τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ψέματα και μεθόδους διοίκησης που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας.

Ενα από τα σχετικά άρθρα που έχει τίτλο «Ζητείται ψεύτης» αναφέρεται στα περίφημα νέα σήματα της ΕΡΤ, για τα οποία η διοίκησή της πλήρωσε 1.200.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Παναγόπουλος, είχε υποστηρίξει ότι η εταιρεία που τα δημιούργησε ήταν θυγατρική του BBC, αλλά το περιοδικό της ΝΔ τον διαψεύδει κατηγορηματικά: «ισχυρίστηκαν ότι η εν λόγω εταιρεία είναι θυγατρική του BBC. Ουδέν ψευδέστερον. Η RED BEE ανήκει από το 2003 σε ιδιώτες»…

Όπως πάμε αντί να αποκαλούμε κάποιον νεοδημοκράτη θα τον λέμε λαμόγιο. Θα είναι ένα και το αυτό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 μ.μ.

giorgi,ας ξεκινήσουμε μια κίνηση για την αρνηση πληρωμής της ΕΡΤ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger