Home » » Κι άλλη μπατσάδικη κτηνωδία

Κι άλλη μπατσάδικη κτηνωδία

Από giorgis , Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008 | 6:09 μ.μ.


Όλο και περισσότερα περιστατικά βίας και κακοποίησης μεταναστών από όργανα της ΕΛ.ΑΣ βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στις 17:30 στην περιοχή του Γαλατσίου. Δύο αστυνομικοί σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων τους Μοχάμεντ Ουμάρ Χαγιάτ, Ναντίμ Ματζίτ, Ράτζα Αρσάτ και Σαχετ Ακρεμ. Και οι τέσσερις κατάγονται από το Πακιστάν, οι δύο πρώτοι διαθέτουν άδεια παραμονής ενώ οι τελευταίοι διαθέτουν κάρτα αίτησης χορήγησης ασύλου. Οι αστυνομικοί τους μετέφεραν στο ΑΤ Γαλατσίου, όπου τους ανάγκασαν να ξεγυμνωθούν μπροστά σε αρκετούς ακόμα συναδέλφους τους, φωνάζοντάς τους «όλοι οι Πακιστανοί είστε πουτάνες».

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Πριν από 1 μήνα ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ υπέστη αντίστοιχη βία, όταν χωρίς κανένα λόγο, προσήχθη στο ΑΤ Ακρόπολης και αναγκάστηκε να ξεγυμνωθεί μπροστά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Και φυσικά, το πιο τραγικό απ’ όλα είναι η επίθεση αστυνομικών δυνάμεων έξω από το Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στους μετανάστες που στέκονταν στην ουρά και τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα πάνω από 10 άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι αστυνομικοί κυνήγησαν στο κέντρο της Αθήνας τον 24χρονο Μοχάμεντ Μοντασέρ Ασράφ, που βρισκόταν στο Αλλοδαπών το μεσημέρι, και αφού κατάφεραν να τον πιάσουν, τον σκότωσαν.

Πηγή: tvxs.gr
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger