Home » » Αδικία ...

Αδικία ...

Από giorgis , Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008 | 3:47 μ.μ.


«Αμ αυτοί δεν είναι υπουργοί. Ο Αρτέμης Μάτσας χωρίς κουκούλα είναι!», έγραψε εύστοχα η τηλεκριτικός της «Ελευθεροτυπίας» Μ. Πετρούτσου, όταν έκαναν παρέλαση νυν και πρώην υπουργοί της Ν.Δ απ’ την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Ασχετα πάντως απ΄ την ροπή προς την ρουφιανιά που έχουν τα νεοδημοκρατικά στελέχη κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για την τεράστια αγάπη που δείχνουν στα παιδιά τους.

Πρόχειρα μπορούμε να αναφέρουμε την υπόθεση του Αριστοτέλη Παυλίδη και την δήλωση του Γιώργου Βουλγαράκη που όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή του σε εταιρείες real estate μαζί με την συμβολαιογράφο σύζυγό του, απάντησε: «Ό,τι έκανα το έκανα για το μέλλον των τεσσάρων παιδιών μου…».

Τώρα που έρχονται στην επιφάνεια η χρυσοφόρες δραστηριότητες των παιδιών του Σιούφα την εποχή της διακυβέρνησης της Ν.Δ δεν αποκλείεται να προκύψει και «δάκτυλο» του πατρός σε «περίεργα» νταλαβέρια των τέκνων του και να έχουμε κάποια παρόμοια δήλωση.

Το κακό της ιστορίας είναι ότι στον γνήσιο εκφραστή του : «αμάρτησα για τα παιδιά μου», Νίκο Ξανθόπουλο, δεν του δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει τον πόνο του από βουλευτικά έδρανα και στην θέση του βρίσκονται απλώς τα κακέκτυπά του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger