Home » , » Θαυμάστε τοποθέτηση κομμουνίστριάς!!!

Θαυμάστε τοποθέτηση κομμουνίστριάς!!!

Από giorgis , Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 | 1:37 μ.μ.


Το ρεπορτάζ για την συνέντευξη τύπου της Αλέκας Παπαρήγα το διαβάσαμε στο in.gr και τρίβαμε τα μάτια μας.

Δέστε τι είπε, ανάμεσα στ’ άλλα η γ.γ του ΚΚΕ:
««Γιατί οι ισραηλινοί επιτέθηκαν τώρα στη Γάζα; Μήπως γιατί έχουν εκλογές; Μήπως γιατί φταίει η απλή αναλογική που δεν βοηθά να βγει μια ισχυρή κυβέρνηση, άρα κάποιο κόμμα να διακριθεί περισσότερο για την αιμοδιψία του και να πάρει μεγαλύτερα ποσοστά και να μπορέσει να κυβερνήσει; Γιατί η Χαμάς έδωσε προσχήματα στο Ισραήλ με τους πυραύλους,; Μήπως γιατί θέλει να ευνοήσει το Λικούντ του Νετανιάχου και να είναι ένα κόμμα τέτοιο που να μην επιτρέπει διαπραγματεύσεις

Η αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην σιωνιστική κατοχή είναι το πρόσχημα, κατά τα λεγόμενα της Παπαρήγα, για να εξαπολύσουν οι σιωνιστές μια γενοκτονία με θύμα τον Παλαιστινιακό λαό!!!

Για την κατάσταση που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός απ’ τους σιωνιστές του Τελ Αβίβ έχουμε γράψει αναλυτικά πολλές φορές και θα ήταν πλεονασμός να το επαναλάβουμε. Στεκόμαστε μόνο σ’ αυτή την ανεκδιήγητη τοποθέτηση της γ.γ του ΚΚΕ.

Τι θα ήθελε, δηλαδή, η Παπαρήγα; Να υπομένει την ταπείνωση, τους εξευτελισμούς, τον αποκλεισμό απ’ τους Ισραηλινούς, ο Παλαιστινιακός λαός, και να μην αντιδρά;

Θαυμάστε τοποθέτηση κομμουνίστριάς!!!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2009 στις 1:46 μ.μ.

ειναι τραγικο ανθρωποι που μεθοδικα σκυλευουν τον αγωνα παλιων και νεων αγωνιστων να προπτρεπουν τα ανοικτα αυτια της συντηριτικης κοινωνιας να σταθει απεναντι σε οτι αυθορμητο δεν μπορει να ελεγξει.
ειναι απυθμενο το θρασος αυτων που επιλεγουν να ειναι εκτος κινηματων να προσπαθουν να ριξουν ευθυνες σε αυτους που ορθωνουν το αναστημα τους στα καθεστωτικα κομματα.
το συστημα θελει μια αριστερα ευνουχα και αναπηρη που του την προσφερει η ηγεσια του κκε .
μηπως ειναι καιρος οι γνησιοι αγωνιστες να σηκωσουν το αναστημα τους στην (υπολληλικη) ηγεσια τους που φοβατε μην χασει τα προνομια της.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2009 στις 2:23 μ.μ.

"Γίνεται πολλή συζήτηση, είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε κι εδώ στην Ελλάδα αλλά και από σταθμούς που εκπέμπουν στη Ραμάλα, μια συζήτηση σε διάφορα θέματα που μπορεί να είναι υπαρκτά - σοβαρά αλλά καταντάνε ακαδημαϊσμός και υποκρισία όταν συζητιούνται την ώρα που οι Ισραηλινοί διαπράττουν κυριολεκτικά γενοκτονία στην Παλαιστίνη.

Θέτουν τα εξής: Γιατί οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν τώρα στη Γάζα; Μήπως γιατί έχουν εκλογές; Μήπως γιατί φταίει η απλή αναλογική που δε βοηθά να βγει μια ισχυρή κυβέρνηση, άρα κάποιο κόμμα να διακριθεί περισσότερο για την αιμοδιψία του και να πάρει μεγαλύτερα ποσοστά και να μπορέσει να κυβερνήσει; Γιατί η "Χαμάς" έδωσε προσχήματα στο Ισραήλ με τους πυραύλους; Μήπως γιατί θέλει να ευνοήσει το "Λικούντ" του Νετανιάχου και να είναι ένα κόμμα τέτοιο που να μην επιτρέπει διαπραγματεύσεις; `Η άλλη συζήτηση: Μήπως ισχύει αυτό που λένε οι Ισραηλινοί, ότι οι αντιστεκόμενοι στη Γάζα ανακατεύονται με παιδιά και γυναίκες για να προκαλέσουν πρόβλημα; Μήπως δεν πρέπει να έχουν ασπίδα τις γυναίκες και τα παιδιά - πράγμα βεβαίως που ούτε το έχει αποδείξει, άλλωστε και η αντιπροσωπεία του ΟΗΕ δε δέχτηκε ότι στο σχολείο υπήρχαν ένοπλοι. Κι εδώ μπαίνει ένα ζήτημα, καταρχήν αυτοί που είναι ένοπλοι, και δεν είναι μόνο η "Χαμάς", αντιστέκονται όλοι στη Γάζα, αυτοί που είναι ένοπλοι είναι μέρος του παλαιστινιακού λαού, δηλαδή κακώς σήκωσαν τα όπλα; Και εν πάση περιπτώσει, τους αντιστεκόμενους ενόπλους μπορείς να τους σκοτώνεις; Υπάρχει και η δυτική υποκρισία, ε πρόσεξε και λίγο τα παιδιά, είναι πολύ ασύμμετρο να χτυπάς και παιδιά και γυναίκες! Οταν επιτίθεσαι και εισβάλλεις σε μια χώρα θα υπάρχουν και οι άμαχοι. Βεβαίως υπολογίζουμε τα παιδιά και τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους που βρίσκουν το θάνατο την ώρα που προσπαθούν να προστατευτούν. Αυτό δείχνει την αγριότητα του πολέμου. Αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική που λέει οι ένοπλοι να πάνε μόνοι τους σε μια απόσταση για να γίνονται καλύτερα στόχος."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger