Home » , » O στρατός κάνει προμήθειες υλικού για αντιμετώπιση διαδηλωτών!

O στρατός κάνει προμήθειες υλικού για αντιμετώπιση διαδηλωτών!

Από giorgis , Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 | 1:50 μ.μ.

Το αποκάλυψε ο Αλαβάνος στη Βουλή στη συζήτηση για την υγεία.

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να πω ότι η ανησυχία μας μεγαλώνει πάρα πολύ, έχοντας υπόψη -και θα καταθέσω το σχετικό έγγραφο στα πρακτικά- το διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας υπ αριθμ. 48 του 2008, που είναι στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού στις 7 Ιανουαρίου 2009 με βάση το οποίο οι σχετικές υπηρεσίες του Γεν. Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών στα οποία περιλαμβάνονται μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου, μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας σώματος, γκλομπς, πλαστικοί ιμάντες προσδέσεως χειρών μιας χρήσεως, χειροβομβίδες ελαστικών σφαιριδίων, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους »

Τι να σχολιάσει κανείς.
Σε λίγο ο αδερφός φαντάρος, θα χτυπάει τον αδερφό του φοιτητή στην πορεία.
Ο Καραμανλής φαίνεται ζήλεψε τον Μπερλουσκόνι που κατέβασε το στρατό στη Νάπολι.

Πάμε σε χρόνια μεγάλης έντασης. Τα αφεντικά είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν να πίνουν το αίμα του κόσμου και γι’ αυτό προετοιμάζονται για τις αναπόφευκτες αντιδράσεις. Οι συνδικαλισμένοι φαντάροι αλλά όλοι μας πρέπει να αντιδράσουμε και να καταδείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ετοιμάζουν συγκαλυμμένη χούντα.

Να τελειώνουμε με τα παραμυθάκια περί «κουκουλοφόρων». Κανείς δεν εξοπλίζει το στρατό κατά διαδηλωτών, αν έχει απέναντι του απλώς μια χούφτα «κουκουλοφόρους». Έχουν απέναντι τους σήμερα ένα τμήμα και αύριο ένα ακόμα μεγαλύτερο της κοινωνίας και προετοιμάζονται γι’ αυτό.

Πηγή: indy.gr
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger