Home » , , » Η Παλαιστινιακή αντίσταση θα νικήσει.

Η Παλαιστινιακή αντίσταση θα νικήσει.

Από giorgis , Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 | 3:04 μ.μ.


«Όσο η επίθεση θα εντείνεται, τόσο οι απώλειές σας θα αυξάνονται και θα χώνεστε βαθύτερα στο τέλμα της Γάζας» είχε πει ο Αμπού Ομπέιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, απευθυνόμενος στην ηγεσία των σιωνιστών.
Και αυτό επιβεβαιώνετε καθημερινά.

Μπορεί οι Ισραηλινοί να συνεχίζουν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς σκοτώνοντας αμάχους, αλλά παράλληλα αυτή τους η ενέργεια πιστοποιεί ότι οι χερσαίες τους επιχειρήσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο, συναντώντας σκληρή αντίσταση από τους μαχητές της Χαμάς.

Όπως διαβάζουμε στο «Παλαιστινιακό κέντρο ενημέρωσης», «Τουλάχιστον 10 στρατιώτες των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής σκοτώθηκαν και άλλοι 30 τραυματίστηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι μαχητές των ταξιαρχίων Qassam (σ.σ.: ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς) τους οδήγησαν σε παγίδα…».

Ηδη ξένες εφημερίδες, όπως η «HERALD TRIBUNE» παραλληλίζει τον πόλεμο που διεξάγει τώρα το Ισραήλ με αυτόν που έκανε το 2006 εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.
Στο κείμενο της η εφημερίδα σημειώνει: «το Ισραήλ προσπάθησε να καταστρέψει τους εκτοξευτές πυραύλων και να πλήξει τον πυρήνα της εχθρικής οργάνωσης, για να καταλήξει στο τέλος να σκοτώσει αθώους πολίτες και να αφήσει πίσω του τη Χεζμπολάχ περισσότερο δημοφιλή και ίσως δυνατότερη απ’ ό,τι ήταν πριν από τον πόλεμο».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger