Home » » Αθάνατη Δεξιά.

Αθάνατη Δεξιά.

Από giorgis , Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 | 1:04 μ.μ.

Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται λέει μια παροιμία. Έτσι και η Νέα Δημοκρατία.
Βλέποντας ότι η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη και όποτε γίνουν εκλογές η ήττα που θα υποστεί μπορεί να φτάσει σε επίπεδο συντριβής, προχωρεί στη διαχρονικά δοκιμασμένη συνταγή του ρουσφετιού.
Αυτή την φορά δίνει την δυνατότητα σε κάθε βουλευτή της να διορίσει στον δημόσιο 400 ανέργους μέσω ΟΑΕΔ.

Και το όργιο των ρουσφετολογικών προσλήψεων δεν περιορίζεται φυσικά στους βουλευτές. Αυτοί που έχουν ξεσαλώσει σ’ αυτό το «σπορ» είναι οι νεοδημοκράτες υπουργοί, με πρωτομάστορα του ρουσφετιού τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτ. Χατζηγάκη.

Όπως διαβάζουμε σε βδομαδιάτικη εφημερίδα, «ο κ. Σωτ. Χατζηγάκης "φρόντισε", λίγο πριν φύγει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και συνέστησε στα Τρίκαλα γραφείο της "ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική Α.Ε.". Η εν λόγω εταιρεία είναι εποπτευόμενη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης»…. «γνωρίζοντες τα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ισχυρίζονται ότι το αποκαλούμενο γραφείο Τρικάλων δεν είχε λόγο ύπαρξης. Το δε γραφείο της Θεσ/νίκης κάλυπτε τις ανάγκες του με το προσωπικό που υπήρχε».

Και μπορεί αυτό το γραφείο να μην είχε «λόγο ύπαρξης» όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια του υπουργού. Και ο Χατζηγάκης θέλει να αυξήσει την εκλογική του πελατεία βολεύοντας εκεί 13 άτομα. Όλοι οι προσληφθέντες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι παιδιά ή συγγενικά πρόσωπα «γαλάζιων» στελεχών, μεταξύ αυτών και τα παιδιά τριών (3) Αντιδημάρχων, του Δήμου Τρικάλων», καταλήγει το δημοσίευμα που σημειωτέον υπάρχει στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».

Αθάνατη Δεξιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger