Home » , » Ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί με την συμμετοχή της Ελλάδας

Ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί με την συμμετοχή της Ελλάδας

Από giorgis , Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009 | 2:39 μ.μ.

Δημοσιεύματα φέρνουν τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ -ειδικό απεσταλμένο του προέδρου Ομπάμα για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν- να πιέζει την Ντόρα Μπακογιάννη να στείλει όσο πιο σύντομα γίνετε ελληνικά στρατεύματα κατοχής στο Αφγανιστάν.

Σε περασμένη ανάρτηση μας αναφέραμε ότι: «η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να στείλει ένα πλήρες αερομεταφερόμενο τάγμα χωρίς κανέναν περιορισμό ως προς τις αποστολές που θα του ανατίθενται».

Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί μετά τους Καναδούς στρατιώτες που έπεσαν νεκροί από πυρά των Ταλιμπάν, τώρα τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο που απεικονίζει Ταλιμπάν να αποκεφαλίζουν Πολωνούς στρατιώτες.

Την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Αφγανιστάν μας περιγράφει τηλεγράφημα του ΑΠΕ:

«Μάχες σώμα με σώμα διεξάγονταν χθες στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, μετά τις συντονισμένες επιθέσεις από μαχητές των Ταλιμπάν εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης και ενός ακόμη κυβερνητικού κτιρίου, που προκάλεσαν το θάνατο 26 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 50. Οι επιτιθέμενοι Ταλιμπάν χρησιμοποίησαν «καμικάζι», από κοινού με ένοπλους μαχητές, επιδεικνύοντας αξιοζήλευτη επιχειρησιακή ικανότητα, την οποία δεν μοιράζονται οι κυβερνητικές δυνάμεις στη χώρα».

Πιθανόν λοιπόν να έχουμε και έλληνες στρατιώτες θύματα των ιμπεριαλιστικών σχεδίων της Αμερικής αφού οι ξενοδουλεία της ελληνικής κυβέρνησης είναι δεδομένη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger