Home » , , , » Ακόμη ένα “επεισόδιο της κρατικής αναλγησίας”,

Ακόμη ένα “επεισόδιο της κρατικής αναλγησίας”,

Από giorgis , Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009 | 8:10 μ.μ.

Ακόμη ένα “επεισόδιο της κρατικής αναλγησίας”, που δεν λυγίζει ούτε μπροστά στο θάνατο, γράφτηκε χθες στο Κοιμητήριο Κούκος στο Βόλο, όπου έπεσε η αυλαία για την 41χρονη Κατερίνα Γκουλιώνη από το Βόλο, που βρέθηκε νεκρή εν πλώ κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες την ώρα της μεταγωγής της από τις Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών στις Φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη.

Συνοδεία πέντα δεσμοφυλάκων από τον Κορυδαλλό, με τις χειροπέδες στα χέρια, η Πολιτεία “επέτρεψε” στον αδερφό της άτυχης Κατερίνας να παραστεί στην κηδεία της αδερφής του, χωρίς έτσι να μπορεί να την αγκαλιάσει, αλλά και να την αποχαιρετίσει για τελευταία φορά, επιτείνοντας το δράμα της οικογένειας, που παραμένει με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 41χρονης.

Ακόμη και οι λυγμοί της μάνας που εκλιπαρούσε να βγάλουν τις χειροπέδες για να αποχαιρετήσει ο αδερφός την αδερφή του, δεν πτόησαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε να υπερβούν για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους, το “γράμμα του νόμου”.
Αποσβολωμένοι συγγενείς και φίλοι, ακόμη και οι δύο ιερείς που τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία, παρακολουθούσαν “τις διαπραγματεύσεις” με συναισθήματα οργής, αφού το όλο σκηνικό προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν για το τελευταίο αντίο.
Στον αδερφό της θανούσης δεν επετράπη να παραστεί στην ταφή, αφού άρον- άρον συνοδεία των δεσμοφυλάκων του αποχώρησε από το Κοιμητήριο εν μέσω αντιδράσεων, για να επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: Ταχυδρόμος Βόλου
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2009 στις 3:00 μ.μ.

Δεν είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αυτοί, κοινοί Αστυνομικοί είναι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger