Home » , » Είναι τόσο παχύδερμο ο Μαρκογιαννάκης;

Είναι τόσο παχύδερμο ο Μαρκογιαννάκης;

Από giorgis , Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009 | 10:34 μ.μ.

Πριν δυο μέρες η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» σε ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τον βίο και την πολιτεία του υπουργού καταστολής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, υπογράμμιζε μεταξύ άλλων:

«Το περίεργο με τον κ. Μαρκογιαννάκη κάτι που επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του ηθικά και πολιτικά είναι ότι την εποχή που υπερασπιζόταν, ως δικηγόρος, κοινούς εγκληματίες που για διάφορους λόγους είτε έπεφταν στα μαλακά είτε και αθωώνονταν σκανδαλωδώς (όπως ισχυρίστηκε η πολιτική αγωγή στις δίκες) ήταν ήδη ενεργός πολιτικός και βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, αυτή η διπλή ιδιότητά του, ως πολιτικού και δικηγόρου, του στερεί κάθε ελαφρυντικό, καθώς δεν λειτουργούσε ως απλός δικηγόρος, αλλά και ως πολιτικός με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.
Μάλιστα, με κάποιους εκ των πελατών του που βαρύνονται -αποδεδειγμένα- με κατηγορίες για βαριά εγκλήματα είχε δημιουργήσει και κουμπαριές, εξασφαλίζοντας διά βίου ένα μέρος της εκλογικής του πελατείας».


Επειδή η εφημερίδα κάνει αναφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που σε κάποιους κακόπιστους –σαν εμάς- δημιουργείται η αίσθηση ότι υπήρξε νταλαβέρι μεταξύ Μαρκογιαννάκη και δικαστών για να αθωωθούν ή να πέσουν στα μαλακά οι κατηγορούμενοι που υπερασπιζόταν ο τωρινός υπουργός καταστολής, αναρωτιόμαστε:
Είναι τόσο παχύδερμο ο Μαρκογιαννάκης που δεν έχει την τσίπα να απαντήσει στα όσα κατηγορείται δημοσίως;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger