Home » , » Οι Σιωνιστές στον συνηθισμένο ρόλο τους

Οι Σιωνιστές στον συνηθισμένο ρόλο τους

Από giorgis , Δευτέρα 13 Απριλίου 2009 | 11:47 π.μ.


Εχουν περάσει τρεις μήνες μετά το τέλος της επίθεσης των Σιωνιστών στην λωρίδα της Γάζας και π Παλαιστινιακός λαός εξακολουθεί να ματώνει.

Επειδή δεν μπόρεσαν να πετύχουν κανένα στόχο τους οι Σιωνιστές με την εισβολή, παρόλο το μακέλεμα που προξένησαν στον Παλαιστινιακό λαό τους έχει κάνει να λειτουργούν σαν κοινοί μαφιόζοι.

Τα τελευταία συμβάντα είναι χαρακτηριστικά. Οι Ισραηλινοί, απαγάγουν Παλαιστίνιους ψαράδες, κλέβουν τις ψαρόβαρκες τους, γκρεμίζουν τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης (International Solidarity Movement) οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει πογκρόμ απαγωγών και επιθέσεων εναντίον παλαιστίνιων ψαράδων σε μια προσπάθεια τους να στρατολογήσουν χαφιέδες.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Λωρίδα της Γάζας, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά στην Δυτική Οχθη.
Εκεί με την κάλυψη του σιωνιστικού στρατού οργιάζουν οι εβραίοι έποικοι.
Την περασμένη Τετάρτη εξαπέλυσαν επίθεση πυροβολώντας αδιακρίτως σε ένα χωριό κοντά στην Χεβρώνα. Οι κάτοικοι αντέδρασαν πετώντας πέτρες και οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις έπνιξαν την περιοχή με δακρυγόνα.

Η νέα ισραηλινή κυβέρνηση Νετανιάρχου με υπουργό εξωτερικών τον δεδηλωμένο φασίστα Λίμπερμαν και στηριζόμενη στην υποστήριξη των Αμερικάνων δεν έχει διδαχτεί τίποτα απ’ το παρελθόν και εξακολουθεί την ίδια τακτική με την προηγούμενη.
Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη δεν βρίσκουν χώρο να φιλοξενηθούν ούτε σε ένα μονόστηλο των αστικών φυλλάδων.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαΐου 2009 στις 11:07 μ.μ.

Θες να γλύφεσαι με τους μεχμετζιδες άλλα περίμενε να σε κάνουν και σένα και της κόρες σου περιτομή να μαθης τι μας πουλάς Τότε θα είσαι ο πρώτος να καις τα μοναστήρια όπου οι τράγοι τα έχουν φτιάξε με τους μεχμετζιδες σου περιτομή να μαθης τι μας πουλάς Τότε θα είσαι ο πρώτος να καις τα μοναστήρια όπου οι τράγοι τα έχουν φτιάξε με τους μεχμετζιδες. μην έρχεσαι κλαίγοντας υστέρα στην Αγία Αμερική όταν οι αγαπητοί σου οι μεχμετζιδες σε τουρκική μορφή σου φαν τα μούτρα σου αφού και σόι μεχμεδιαζεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger