Home » , » «Ψιλά» γράμματα για τους ηγέτες του Περισσού

«Ψιλά» γράμματα για τους ηγέτες του Περισσού

Από giorgis , Κυριακή 12 Απριλίου 2009 | 4:56 μ.μ.

Διαβάζουμε στον «Ριζοσπάστη» αποσπάσματα από μια προεκλογική ομιλία που έκανε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Δ. Αρβανιτάκης.

Εκεί ανάμεσα στα άλλα το στέλεχος του ΚΚΕ είπε: «Το ΚΚΕ δήλωση μετανοίας δεν υπέγραψε, ούτε ποτέ θα υπογράψει στον ιμπεριαλισμό».

Δεν μας τα λέει καλά το στέλεχος του ΚΚΕ. Όχι απλώς έχει υπογράψει δήλωση –αποκήρυξης ουσιαστικά του μαρξισμού-λενινισμού το κόμμα του- αλλά ο πρώην γραμματέας του ΚΚΕ, Χ. Φλωράκης έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε δήλωση νομιμοφροσύνης στον καπιταλισμό.

Να του την θυμίσουμε: «Δηλώ ότι αι αρχαί του Κομμουνιστικού Κόμματος αντιτίθενται προς πάσαν ενέργειαν αποσκοπούσαν εις την βία κατάληψη της εξουσίας ή την ανατροπή του Ελεύθερου Δημοκρατικού Πολιτεύματος….».

Και φυσικά όποιος έχει διαβάσει έστω και ελάχιστα τους θεωρητικούς του μαρξισμού λενινισμού γνωρίζει ότι οι κομμουνιστές θεωρούν ότι η αστική δημοκρατία είναι η οργανωμένη βία της τάξης των καπιταλιστών πάνω στη κοινωνία, και ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτή η κατάσταση είναι η βίαιη ανατροπή όλου του συστήματος.

Αυτά όμως είναι «ψιλά» γράμματα για τους ηγέτες του Περισσού
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger