Home » , » Το πρότυπο του Κ. Χαρδαβέλα

Το πρότυπο του Κ. Χαρδαβέλα

Από giorgis , Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 | 1:45 μ.μ.

Πολλές και εξωφρενικές παπαριές ακούσαμε χτες το βράδυ παρακολουθώντας την τηλεοπτική εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα, Αθέατος Κόσμος.
Να προσπεράσουμε ότι η δημοσιογραφάρα ανακάλυψε σχέσεις μεταξύ Αλ Κάιντα και Σομαλών πειρατών.
Να μην σταθούμε στο θράσος του να αναφερθεί σε όσους αντιστάθηκαν και βασανίστηκαν την περίοδο της χούντας ξεχνώντας ότι ο ίδιος ήταν ένα πειθήνιο όργανο των συνταγματαρχών και με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ του προωθούσε απόλυτα τις σκοπιμότητες της δικτατορίας.

Θα σταθούμε μόνο στα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για την προσωπικότητα ενός καλεσμένου του.
Μέλι έσταζε το στόμα του Χαρδαβέλλα κάθε φορά που απευθυνόταν στον Χρ. Γούδη και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την «συγκρότηση» και τις «γνώσεις» του.

Δεν ξέρουμε αν το όνομα Χρ. Γούδης σας λέει τίποτα γ’ αυτό να σας θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος παρουσιάζετε σαν καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας και είναι στέλεχος του κόμματος του Καρατζαφέρη.
Στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ, και σήμερα πρόεδρος του Ινστιτούτο «Ιων Δραγούμης» -ένα κατασκεύασμα του ΛΑ.Ο.Σ- που υποτίθεται ασχολείται με επιστημονικές μελέτες κ.λ.π.

Πρόσφατα αυτό το Ινστιτούτο διοργάνωσε μια ημερίδα με θέμα τα ναρκωτικά και κύριο ομιλητή τον πρόεδρο του.

Για να πάρετε μια τζούρα από τις απόψεις του τύπου που θαυμάζει ο Κ. Χαρδαβέλλας παραθέτουμε αποσπάσματα απ’ την ομιλία του Χρ. Γούδη:

«... από το "κάδρο της ντόπας" δεν λείπουν και μικρότερα ναρκογενή, και ενδεχομένως ναρκομανή, κρατίδια όπως η Ταϊλάνδη, αλλά και το όμορο προς βορράν της χώρας μας μόρφωμα, το οποίο ... υπήρξε μείζων παραγωγός οπίου κατά την περίοδο στην οποία αναφερόμαστε. Αλλωστε μόνον η παραισθησιογόνος δράση του οπίου θα μπορούσε να ερμηνεύσει την τάση των "σλαβανάκατων" - κατά τον Ιωνα Δραγούμη - κατοίκων του να εκστασιάζονται συγγένειες με τον Μεγαλέξαντρο, τον Φίλιππο τον Β', και την Ελληνική Μακεδονία. Κάτω από το πρίσμα αυτό ένα διεθνές όνομα του στυλ MADCEDONIA, κάτι σαν ΤΡΕΛΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δηλαδή, θα επέλυε τα προβλήματα όλων μας»

Και δεν σταματάει στις διαπιστώσεις το στέλεχος του Καρατζαφέρη αλλά βρήκε και την λύση: «Για μας τους Ελληνες λύση είναι η καταφυγή και παραμυθία στις ρίζες μας, στην ευδαίμονα Αρκαδία, και στην Σπάρτη του "καταφρονείν των ηδονών", αλλά και του "Καιάδα" για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να εμπορευθούν τις ψυχές μας. Στο κάτω - κάτω αφότου σταμάτησε να λειτουργεί ο Καιάδας τα πράγματα δεν πάνε καλά στον τόπο μας»...

Ανατριχίλα. Ο τύπος ονειρεύεται νέους Καιάδες για να πάει ο τόπος μπροστά! Αυτό τον φασίστα και ρατσιστή θαυμάζει ο Χαρδαβέλλας!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger