Home » , » O Παυλίδης έχει δίκιο

O Παυλίδης έχει δίκιο

Από giorgis , Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 | 1:38 μ.μ.

Απόλυτο δίκιο έχει ο Παυλίδης. Είναι πολύ παλιά πολιτική καραβάνα και νταραβερίζεται με βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες απ’ το 1974, οπότε γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά τον τρόπο που γίνονται τα τσαμπασλήκια μεταξύ καπιταλιστών και πολιτικάντηδων χωρίς να τους πάρουν πρέφα.

Οπότε και αυτή η προανακριτική επιτροπή της βουλής που στήθηκε δεν είναι παρά ένα καραγκιοζλίκι παρόμοιο με της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι.

Αλλωστε αυτό το ομολογούν έστω και έμμεσα οι ομόσταυλοι του Παυλίδη. Ο λαϊκιστής Καρατζαφέρης το είπε καθαρά: «Έχω την υποψία ότι δούναι και λαβείν ανάμεσα στον Παυλίδη και τον Μανούση υπήρξε. Αλλά όταν δικάζεις κάποιον, δικάζεις με αποδείξεις», αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην περίπτωση Παυλίδη δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό που θα έβαζε τον πρώην υπουργό ναυτιλίας σε περιπέτειες.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις του πολιτικού εκπροσώπου για θέματα Δικαιοσύνη Ντ. Ρόβλια και του συνταγματολόγου Α. Λοβέρδου απ’ το ΠΑΣΟΚ που ουσιαστικά παραδέχτηκαν πως τα στοιχεία που περιέχονται στον φάκελο της υπόθεσης που διαβίβασε στην επιτροπή ο ανακριτής δεν επαρκούν για την παραπομπή του κ. Παυλίδη σε Ειδικό Δικαστήριο.

Οπότε αν κρίνουμε και απ’ τις τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ θα έχουμε και σ’ αυτή την περίπτωση .. το αυτονόητο.

Ένα σοβαρό αστικό κόμμα πρέπει να καλύπτει τα στελέχη του όταν ακόμα και οι λοβιτούρες τους βγαίνουν στον αέρα. Αντε, το πολύ πολύ να τους αποδώσει "πολιτικές ευθύνες" για λάθος "πολιτικούς χειρισμούς", αλλά να αφήνει να αιωρείται στην "πλέμπα" ότι τα τσέπωναν από επιχειρηματίες για να κάνουν τις δουλειές τους, πάει πολύ.

Μάθαμε ποτέ τι έγινε με τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς; Με τα δομημένα ομόλογα; Με το Βατοπαίδι;

Αλλά να μην ξεχνάμε και τα παλιά.

Μάθαμε ποτέ με ποιες πλάτες τζογάριζαν δισεκατομμύρια στο Χρηματιστήριο οι Νεονάκης και Μανίκας, ληστεύοντας τα κορόιδα που ήθελαν να γίνουν «επενδυτές»; Μάθαμε ποτέ τι εννοούσε ο Χρυσοχοϊδης όταν έκοψε απ’ τις λίστες του ΠΑΣΟΚ τον πρώην στενό συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου, Σμπώκο, λέγοντας ότι ευθύνεται για «ατασθαλίες» με τις πολεμικές προμήθειες;

Γι’ αυτί επιμένουμε ότι ο Παυλίδης έχει δίκιο. Και στην περίπτωση του δεν πρόκειται να αποδειχθεί τίποτα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Απριλίου 2009 στις 2:22 μ.μ.

provlepetai kremala!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger