Home » , » Δανέλλης, Ζουράρις και ΚΚΕ

Δανέλλης, Ζουράρις και ΚΚΕ

Από giorgis , Τρίτη 19 Μαΐου 2009 | 1:45 μ.μ.

Μπηχτές, για την πολιτική του συνέπεια, αφήνει ο σημερινός «Ριζοσπάστης» για τον πρώην βουλευτή του Συνασπισμού Σπύρο Δανέλλη που κατέληξε να βρίσκεται υποψήφιος ευρωβουλευτής στην λίστα του ΠΑΣΟΚ. Και πολύ καλά κάνει.

Θα δούμε από τις στήλες του οργάνου της Κ.Ε του ΚΚΕ να έχει την ίδια αντιμετώπιση και ο Κ. Ζουράρις;
Κι όχι τίποτε άλλο αλλά ο συγκεκριμένος τύπος έχει την καραμέλα της Εθνικής μας Αντίστασης και την παπαγαλίζει ανάλογα στο πολιτικό μετερίζι που θα βρεθεί. Κι αυτό είναι πρόκληση.

Όταν το 1999 κατέβαινε με το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ δήλωνε: «Παραμένουμε πεισματάρηδες Ελληνες του ελληνικού λαού, με μπροστάρηδες το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Που όπως το 1941 πρωτοβγήκαν πρώτοι στο βουνό, στις θάλασσες και στις συνοικίες και ματαίωσαν τότε την επιστράτευση την πολιτική και την ταπείνωση που θέλαν να μας οδηγήσουν οι τότε τάχα μου σώφρονες, οι δωσίλογοι και συνεργάτες των Γερμανών».

Σήμερα που με τις ευλογίες του δεσπότη Ανθιμου τακίμιασε με τον Σ. Παπαθεμελή σε ένα εθνικιστικό συνονθύλευμα μας πάλι την ίδια καραμέλα πιπιλίζει: «Να φτιαχτεί ένα σύγχρονο αντάρτικο, ένα σύγχρονο ΕΑΜ πολιτικής μορφής μια ανασύνταξη για το εθνικό ξεπούλημα που υφιστάμεθα», μας λέει.

Πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ δεν θα αφήσει στο απυρόβλητο τον Κ. Ζουράρι που καπηλεύεται για τις σημερινές του πολιτικές επιδιώξεις τον μεγαλειώδη αγώνα του Ελληνικού λαού, ενάντια στην φασιστική, Γερμανική κατοχή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Μαΐου 2009 στις 10:42 μ.μ.

Για τον διανοούμενο ηθοποιό που εχει κάνειθ την πολιτική γαιτανάκι?Τον θυμάσαι,απο ΚΚΕ,στο Γιώργο αλλαξε τα ολα,και ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ!!Αλήθεια τωρα το πιστευω το μεταφυσικό.''μωραίνει κύριος ων βούλεται απολέσαι''

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger