Home » , » Ξέρει κάτι και δεν μας το λέει ο Αβραμόπουλος;

Ξέρει κάτι και δεν μας το λέει ο Αβραμόπουλος;

Από giorgis , Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 | 7:05 μ.μ.

Μόλις πριν μερικές μέρες ο Δ. Αβραμόπουλος έπερνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια για να δηλώσει ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» στην χώρα μας για την γρίπη των χοίρων.

Μάλιστα ο υπουργός υγείας έδινε εντολή και σε άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, όπως τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, Χρήστος Παντελιάδη να δηλώσουν δημόσια ότι είναι «απίθανο» να εμφανιστεί παρόμοιο κρούσμα στην Ελλάδα.

Πριν λίγες μέρες όμως δημοσιεύτηκε η είδηση, χωρίς να επιβεβαιωθεί επίσημα, όμως ότι «Σε καραντίνα βρίσκεται μία δασκάλα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από διακοπές από το Μεξικό», ενώ σήμερα μιλώντας στην βουλή ο Αβραμόπουλος είπε ότι: «Σύμφωνα με εκτιμήσεις Ελλήνων επιδημιολόγων, είναι πολύ πιθανό να έχουμε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης και στην πατρίδα μας».

Ολο αυτό το σκηνικό μας δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει μ’ αυτό το θέμα στην χώρα μας και ο Αβραμόπουλος προετοιμάζει το έδαφος για να γνωστοποιηθούν περιστατικά που θα φέρουν έλληνες πολίτες να έχουν προσβληθεί απ’ την συγκεκριμένη αρρώστια.

Μακάρι να κάνουμε λάθος εκτίμηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger