Home » » Αυτός κι αν είναι δραχμοφονιάς!!!

Αυτός κι αν είναι δραχμοφονιάς!!!

Από giorgis , Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 | 3:13 μ.μ.

Απαιχτο το παπαδαριό! Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς με τα καμώματα τους ή να οργίζεσαι με το μυαλό που κουβαλούν!
Και το γράφουμε αυτό με αφορμή τις ενέργειες ενός παπά που κάνει κουμάντο σε ένα «σούπερ μαρκετ» που έχει στο Μοναστηράκι. Δεν είμαστε υπερβολικοί γιατί μόνο σαν μεγαλομπακάλης φέρεται ο παπάς της εκκλησιάς Παντάνασσας στο Μοναστηράκι.

Με δυο λόγια το στόρυ της ιστορίας. Επειδή αυτή η εκκλησιά βρίσκεται σε ένα κτήριο του 16ου αιώνα η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων έχει αναλάβει την εφαρμογή μιας μελέτης συντήρησης της.
Κάπου καθυστέρησε το έργο και ο παπάς ούτε λίγο ούτε πολύ απέστειλε εξώδικο στην Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων γιατί λόγω της καθυστέρησης της παράδοσης του έργου... χάνεται χρήμα, που ανέρχεται, σύμφωνα με τα γραφόμενα του, σε μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!!! Και αφού με την καθυστέρηση να «δουλέψει το μαγαζί» και δεν ακουμπάει τον «οβολό» του το θρησκόληπτο ποίμνιο, ο παπάς χάνει τα μπακίρια που τσουβάλιαζε, να τα πληρώσει η υπηρεσία που ευθύνεται για την καθυστέρηση!

Ρε τους δραχμοφονιάδες! Καλά «πίστη» δεν έχουν, αλλά ούτε λίγη ντροπή να μην προκαλούν τόσο ανερυθρίαστα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger