Home » , » Ανέξοδα λόγια

Ανέξοδα λόγια

Από giorgis , Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 | 3:09 μ.μ.

«Tα κερδοσκοπικά παιχνίδια των λίγων γίνονται σήμερα δυσβάσταχτο βάρος για τους πολλούς. …
H ανεξέλεγκτη συγκέντρωση πλούτου και εξουσίας, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, στα χέρια λίγων και ισχυρών προκαλεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, όσο τη συστημική σταθερότητα του οικονομικού και πολιτικού συστήματος».
(Tτα αποσπάσματα από άρθρο του Γ. Παπανδρέου στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Αυτά λέει δημόσια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εμείς όμως θα θέλαμε να μαθαίναμε τι είπε ο Γ. Παπανδρέου όταν βρέθηκε πριν κάποιους μήνες σε «μυστικό δείπνο» που οργάνωσε στο σπίτι του στην Εκάλη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης.

Και ποιοι αποτελούσαν την παρέα του Παπανδρέου τότε;; Ολος ο «καλός ο κόσμος».
Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές κ.α. Το αφον κατέ των ντόπιων καπιταλιστών.

Ο Μ. Βασιλάκη της «Aegean», ο Ευάγ. Σπανό πρόεδρος της «Βιοϊατρικής», ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Παπαλεξόπουλο και ιδιοκτήτης της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν», ο εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης, ο Μ. Σκλαβενίτη ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της «Vivardia» (βλέπε όμιλο «Μαρφίν»), ο ιδιοκτήτη της «ΜΕΤΚΑ» Ευάγ. Μυτιληναίο, κ.α.

Από ανέξοδα λόγια απ’ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουμε χορτάσει όπως επίσης γνωρίζουμε την πολιτική που εφάρμοσε το κόμμα του όταν βρισκόταν στην διακυβέρνηση της χώρας.

Οπότε αυτές οι κοινοτυπίες του δεν πείθουν πια κανέναν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger