Home » , » Κάποιο κέντρο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα

Κάποιο κέντρο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα

Από giorgis , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009 | 12:10 π.μ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρό από τότε που στην ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου υπήρξε δημοσίευμα –έκανε μπαμ από τον τρόπο σύνταξης του ότι είχε γραφτεί σε κάποιο γραφείο της αντιτρομοκρατικής- που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι μπάτσοι: "Σήμερα αισθάνονται έτοιμοι να προχωρήσουν σε οριστικές κινήσεις, ώστε να «σιγήσουν τα όπλα». Πρώτη προτεραιότητα, βεβαίως, ο «Επαναστατικός Αγώνας» και η «Σέχτα Επαναστατών»".

Ουσιαστικά το δημοσίευμα του Τριανταφυλλόπουλου προανάγγειλε την σύλληψη «δεκαπέντε υπόπτων», που «όλοι τους είναι υπό στενή τελική παρακολούθηση».

Σχολιάζοντας τότε το δημοσίευμα της zougla.gr γράφαμε ότι πρόκειται για "Παραμύθια για αγρίους. Τα ίδια ακριβώς μας έλεγαν και επί Δροσογιάννη, τότε που «ακουμπούσαν την 17Νοέμβρη»".

Ανάλογες «προφητείες» που ανήγγειλαν «συλλήψεις τρομοκρατών» είχαν ακουστεί και από τον Φιλιππάκη στο Alter ενώ παρόμοια δημοσιεύματα υπήρξαν από το «Βήμα» και «Το Αρθρο».
Είναι φανερό ότι κάποιο κέντρο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα.

Τώρα βλέπουμε να φιγουράρει στην ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου θέμα που τιτλοφορείτε: «Λίστα με ονόματα για «Επαναστατικό Αγώνα» κυκλοφορεί το State Department».
Είναι ανάξιο σχολιασμού και δεν θα σταθούμε σ’ αυτό το δημοσίευμα.

Αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι γιατί πριν μερικές μέρες υπήρξε μια πληροφορία την οποία αναρτήσαμε. Γράφαμε τότε:

"Κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία και ας ελπίσουμε ότι είναι απλή φήμη.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, ο Μαρκογιαννάκης εισηγήθηκε σήμερα στον Καραμανλή να προχωρήσει σε μαζικές συλλήψεις «τρομοκρατών» τις αμέσως επόμενες μέρες ώστε να αλλάξει η πολιτική ατζέντα.

Ο πρώην εισαγγελέας της χούντας εκτιμάει ότι η ανεπάρκεια και η αδυναμία του κυβερνητικού μηχανισμού που υπήρξε στις πυρκαγιές θα δημιουργήσει μεγάλο πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές και σε μια προσπάθεια απροσανατολισμού της κοινής γνώμης προτείνει να ανοίξει καινούργιο κεφάλαιο τρομοϋστερίας.

Πιστεύει ο Μαρκογιαννάκης ότι ήδη έχει δημιουργήσει με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του το ανάλογο κλίμα και ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε η κυβέρνηση να βγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες απ’ την πλήρη αδυναμία της να αντιμετωπίσει την εφιαλτική κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις πυρκαγιές.

Δεν ξέρουμε πόσο βάση έχουν αυτές οι φήμες κι αν ο κυβερνητικός σχεδιασμός θα κινηθεί σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Αν το δούμε όμως κι αυτό …".

Λέτε να υπάρχει στα σκαριά μια τέτοια μεθόδευση και σ’ αυτή την κατεύθυνση να αποσκοπούν και τα δημοσιεύματα του Τριανταφυλλόπουλου;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger