Home » » Μακελάρηδες

Μακελάρηδες

Από giorgis , Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 | 7:36 μ.μ.

Ανατριχιάζεις διαβάζοντας το δολοφονικό όργιο στο οποίο επιδίδονται οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από μια έκθεση γιατρών και άλλων επιστημόνων που έστειλαν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και αναφέρονται στις συνέπειες της Αμερικάνικης εισβολής στο Ιράκ:

«Οι νέες γυναίκες στην Φαλούτζα φοβούνται να κάνουν παιδιά εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού των μωρών που γεννιούνται τερατώδεις παραμορφώσεις, χωρίς κεφάλι, με δυο κεφάλια, με ένα μάτι στο μέτωπο, με φολιδωτά σώματα ή χωρίς μέλη. Επιπλέον πολλά μωρά στην Φαλούτζα υποφέρουν από καρκίνους και λευχαιμίες. …».

Ενώ σε μια άλλη περιοχή του Πλανήτη, στην Παλαιστίνη, ο Οσάμα Χαμνταν, στέλεχος της Χαμάς, αναφέρετε στις εγκληματικές συνέπειες που υπήρξαν μετά την αμερικανοκίνητη εισβολή των σιωνιστών του Τελ Αβιβ στα Παλαιστινιακά εδάφη:
«Η Γάζα έχει υποστεί τρομακτικές καταστροφές από τα εγκλήματα πολέμου που σχεδιασμένα και κατ’ επανάληψη διέπραξε το Ισραήλ. Αναφέρομαι στις βόμβες φωσφόρου, τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών στόχων και αμάχων που κρατούσαν λευκές σημαίες. Αρκεί να σας αναφέρω ότι απ’ τους 1400 νεκρούς το 50% ήταν γυναίκες και παιδιά. Τώρα το Ισραήλ συνεχίζει τα εγκλήματα πολέμου απαγορεύοντας να περάσουν στην Γάζα υλικά ανοικοδόμησης όπως τσιμέντο και χάλυβας».

Στις ίδιες δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Χαμάς αφού αναφέρει την ολόπλευρη στήριξη της Αμερικής στην γενοκτονία που εξαπέλυσαν οι Ισραηλινοί με θύμα τον Παλαιστινιακό λαό τονίζει ότι σήμερα «όλοι ξέρουν πως οι επικοισμοί οικοδομούνται με αμερικανικά χρήματα και η Ουάσιγκτον δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτή την ροή».

Τζάμπα πήρε το Νόμπελ ειρήνης ο Ομπάμα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger