Home » , » Δημόσιο ξεκατίνιασμα

Δημόσιο ξεκατίνιασμα

Από giorgis , Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 | 5:19 μ.μ.

Δεν ασχοληθήκαμε και ούτε θα το κάνουμε με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη αρχηγού της.
Ο λόγος είναι απλώς. Ολο αυτό το σκηνικό είναι μια εξουσιαστική μάχη για το ποιος θα πάρει την αρχηγία, σ’ αυτό το κόμμα εξουσίας, για να διαθέτει προοπτικές να γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός της χώρας με ότι συνεπάγεται αυτό.

Η πλάκα είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της Ν.Δ δεν θυμίζει σε τίποτα διαδικασία πολιτικού κόμματος αλλά περισσότερο παραπέμπει σε τηλεοπτικό κακόγουστο ριάλιτι.

Και για να μην τα λέμε εμείς παραθέτουμε μια δήλωση, βουλευτή της Ν.Δ, του Μάξιμου Χαρακόπουλου:

«Μέχρι σήμερα έχει προσωποποιηθεί τόσο πολύ αυτή η αναμέτρηση, έχει πάρει χαρακτηριστικά πασαρέλας. Δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής ουσιαστική πολιτική συζήτηση, πολιτικές προτάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την κρίση στην παράταξή μας, τι έφταιξε και οδηγηθήκαμε σε αυτή τη δεινή ήττα. Βλέπω τον απλό νεοδημοκράτη πολύ πικραμένο με αυτό το δημόσιο ξεκατίνιασμα που γίνεται πολλές φορές από τα ραδιόφωνα ή από τις τηλεοράσεις μεταξύ στελεχών μας και υποστηρικτών των υποψήφιων αρχηγών».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger