Home » , » Δεν σπάει με τίποτα η παράδοση

Δεν σπάει με τίποτα η παράδοση

Από giorgis , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 | 3:51 μ.μ.

Δεν σπάει με τίποτα η παράδοση που θέλει τους υψηλόβαθμους καραβανάδες να λειτουργούν ταυτόχρονα και ως υπάλληλοι των εμπόρων όπλων.
(Πρέπει να έχει χοντρή κονόμα αυτή η φτιάξη. Το τι μίζες πέφτουν –λεφτά του σκληρά φορολογούμενου λαού- σε πολιτικά και «αστεράτα» λαμόγια δεν λέγετε ).

Με δεδομένο ότι και τούτη η κυβέρνηση προτίθεται να διαθέσει άλλα 10,7 δις ευρώ για την προμήθεια πολεμικού εξοπλισμού όλα τα «γατόνια» έσκασαν μύτη.
Το «κάρφωμα» όμως που συναντήσαμε σήμερα σε σχόλιο του «Εθνους» δεν θυμόμαστε να έχει ξαναϋπάρξει.

Γράφει, λοιπόν σήμερα η φυλλάδα του Μπόμπολα: «Το χειρότερο είναι ότι οι επιθυμίες των εταιρειών... σερβίρονται ως κρύο πιάτο στον υπουργό Αμυνας από συγκεκριμένο αρχηγό»!.
Δεν ξέρουμε ποιον καραβανά εννοεί, αν είναι δηλαδή ο αρχηγός του στρατού ξηράς, της Αεροπορίας ή του Ναυτικού.
Πιθανόν να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ των πλασιέ όπλων (που έχουν φυσικά διασυνδέσεις με εκδοτικούς και πολιτικούς κύκλους) και γ’ αυτό να υπήρξε αυτό το χτύπημα κάτω «από την ζώνη».

Μην ξεχνάμε ότι ένα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο παρελθόν, τότε που η Μ. Τεγοπούλου μέσα από τις στήλες της «Ελευθεροτυπίας» έριχνε τα καρφιά της στον Ψυχάρη του «Βήματος».

Τότε οι βολές της εκδότριας της «Ε» μάλλον έπιασαν τόπο (ποιος ξέρει τι παρασκηνιακά αλισβερίσια υπήρξαν) και το όλο θέμα το έφαγε το σκοτάδι.

Κάτι ανάλογες σκοπιμότητες θα έχει και τώρα η φυλλάδα του Μπόμπολα με αυτή την ταβανόπροκα που ρίχνει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger