Home » , » Η βαρβαρότητα των σιωνιστών του Τελ Αβίβ δεν έχει όρια

Η βαρβαρότητα των σιωνιστών του Τελ Αβίβ δεν έχει όρια

Από giorgis , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 | 6:40 μ.μ.

Σε περασμένη ανάρτησή μας γράφαμε ότι: "Είναι τρομερό το δισέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Σουηδίας «Aftonbladet» και έχει τίτλο «Λεηλατούν τα όργανα των γιων μας».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζονται παλαιστίνιοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο στρατός των σιωνιστών απαγάγει νέους άντρες από τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, τους οποίους μεταφέρει σε Ισραηλινά νοσοκομεία στα οποία τους αφαιρούνται ζωτικά όργανα!!!!
Τις μαρτυρίες τους έρχονται να επιβεβαιώσουν πτώματα τα οποία επιστράφηκαν στις οικογένειές τους και στα οποία διαπιστώθηκε ότι έλειπαν ζωτικά όργανα".

Εξίσου ανατριχιαστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της ισραηλινή εφημερίδα Haaretz που επικαλούμενη αναφορές ουκρανικών sites, με μαρτυρία Ουκρανού ακαδημαϊκού, μιλάει για «εισαγωγή» (με ποιον τρόπο άραγε;) 25.000 παιδιών από άλλες χώρες για εμπόριο οργάνων!!!
Η βαρβαρότητα των σιωνιστών δεν έχει όρια!!!! Τα καθάρματα του Τελ Αβίβ δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα έχοντας εξασφαλισμένη την «κατανόηση» των δυτικών «πολιτισμένων» κυβερνήσεων.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν μερικό καιρό Ισραηλινοί στρατιώτες ακρωτηρίασαν παιδιά της Παλαιστίνης «για να μην πετούν πέτρες».

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες αυτών των παιδιών κυκλοφόρησαν πλατιά διεθνώς και δεν κουνήθηκε φύλλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger