Home » , » Ποιος είπε ότι τα ΠΑΣΟκικά γατόνια δεν πρωτοπορούν;

Ποιος είπε ότι τα ΠΑΣΟκικά γατόνια δεν πρωτοπορούν;

Από giorgis , Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 | 6:07 μ.μ.

Ούτε «κληρονομικό χάρισμα» να είχαμε δεν θα πέφταμε τόσο μέσα όταν γράφαμε πριν δυο μέρες ότι κάποια μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ (Γιώργος Πανταγιάς, Σπύρος Βούγιας, Νίκος Παπανδρέου, Γιάννης Ρουμπάτης κ.α) «οσμίστηκαν ψητό» και είπαν να μας δώσουν τα «φώτα» τους «για την δημιουργία μια σύγχρονης δεξαμενής ιδεών για την πράσινη αλλαγή».
Ετσι, λοιπόν όταν έστηναν την οργάνωση Green Tank γνώριζαν ότι την σήμερον ημέραν. «οι πράσινες μπίζνες είναι οι καλύτερες μπίζνες».
Πόσο μάλλον που οι ίδιοι έχουν προνομιακή επαφή με το κυβερνών κόμμα.


Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί διαβάσαμε την ομιλία της υπουργού Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Να τι είπε μεταξύ άλλων η Τ. Μπιρμπίλη:
«Η έξοδος από την οικονομική κρίση θα γίνει μόνο με την πράσινη ανάπτυξη, με όσους έχουν κερδίσει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην πράσινη ενέργεια, στις μεταφορές, στη διαχείριση των απορριμμάτων». Και για να μην μείνει καμία αμφιβολία για το ποιος πρόκειται να κερδίσει από την λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη πρόσθεσε: «Οι ιδιώτες και οι χώρες εκείνες που θα πρωτοπορήσουν, θα κερδίσουν το στρατηγικό πλεονέκτημα και θα αποκτήσουν τα οφέλη στο νέο διεθνές οικονομικό περιβάλλον».

Ποιος είπε ότι τα ΠΑΣΟκικά γατόνια δεν πρωτοπορούν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger