
Το σημερινό της κείμενο π.χ στον «Ριζοσπάστη» είναι διαμάντι.
Το παραθέτουμε:
"Κουπόνια τροφίμων σε άνεργους. Παραστρατιωτικοί στη Χαλκιδική σε επίσημες ασκήσεις. Πάγκαλος εναντίον αγροτών σε ύφος αείμνηστου Γιαννόπουλου. 21ος αιώνας. Ελλάδα της φτώχειας και της πτώχευσης υπό ομηρεία κι εποπτεία των παγκόσμιων λογιστών των διορισμένων και πληρωμένων από τις χταποδερές πολυεθνικές της ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης. Η σορός της χώρας των ληστευθέντων εργαζομένων περιφέρεται στα κανάλια και τα διεθνή πρωτοσέλιδα μ' έναν αφόρητο κυνισμό και προπάντων με έναν νομιμοποιημένο παραλογισμό, προνόμιο της τάξης που εκλογικώς «συγχωρήθηκε» όχι μόνο για τα εγκλήματα που διέπραξε αλλά και γι' αυτά που διαπράττει.
Ομως σύντροφοι, κι ας το διαλαλήσουμε παντού, οι μπίζνες καλά κρατούν και γίνονται τόσο φανερά που καταλήγουν μυστικές και σκοτεινές, αφού κανείς από τα ΜΜΕ δε μιλάει γι' αυτές. Οταν πριν από λίγα χρόνια δημοσίευα τις μητρικές συμβουλές προς τον Γ. Α. Π. να μείνει κοντά στον Τζορτζ Σόρος για ισχύ και οικονομική δύναμη, ήρθαν δικαστήρια και μετά σιωπή.

Ο χρηματοδότης αντικομμουνισμού και κάθε αποσταθεροποίησης Σόρος, ας θυμηθούμε ότι ήταν ο πρώτος «επίσημος» που επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα Γ. Α. Π. λίγες μέρες μετά τις εκλογές. Στην αρχή των 100 ημερών του τυφώνα που έπεσε στα κεφάλια των εργαζομένων. Ιδιώτης μεγιστάνας γαρ ο ουγγρικής καταγωγής και έδρας Σόρος δεν απασχόλησε παρά μόνο τα ψιλά των εφημερίδων και βεβαίως δε μάθαμε τίποτα τότε γι' αυτήν την «ιδιωτική» επίσκεψη στον πρωθυπουργό «μας».
Φευ! Ολα αργά ή γρήγορα έρχονται στο φως. Οπως τα κλεμμένα λεφτά που κυνηγάνε τα κέρδη σα λεία μεγαλύτερων κλεφτών από τους ντόπιους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούτσας που περηφανεύεται για τη θητεία του στο γραφείο του ακροδεξιού Αυστριακού προέδρου, ήρθε στη Βουλή να μας πει ότι: Η Ελλάδα θα επενδύσει στα δυτικά Βαλκάνια για την ολοκλήρωση της ένταξής τους στην ΕΕ, μαζί με αυστριακά και ουγγρικά κεφάλαια. Και μόλις προχτές, ο «Ριζοσπάστης» αποκάλυπτε ότι βοηθάμε «επενδύσεις» στο Αφγανιστάν - πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ τη μέρα, που μας κοστίζει η στρατιωτική παρουσία εκτός Ελλάδας - μαζί, ξανά, με ουγγρικά κεφάλαια!

Αλλά να καθορίζεις την εξωτερική πολιτική της χώρας στο επίπεδο ιδιωτικών συμφωνιών και οδικών χαρτών πολυεθνικών συμφερόντων και να μιλάς για... «πατριωτισμό» και εθελούσια φτώχεια και πείνα ως απόδειξή του, πάει πολύ. Η σορός και ο Σόρος είναι η ίδια πλευρά του καπιταλιστικού νομίσματος".
Δημοσίευση σχολίου