Home » , » Τουρκία: Παιδάκια στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών

Τουρκία: Παιδάκια στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών

Από giorgis , Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010 | 10:51 μ.μ.

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Χιλιάδες κόσμος σε διάφορες πόλεις του Κουρδιστάν για άλλη μία φορά, βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν ενάντια στην κρατική τρομοκρατία.
Όπως είναι ενδεχόμενο αντιμετώπισαν την κρατική τρομοκρατία. Πάνοπλοι αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις με αύρες επιτέθηκαν στους διαδηλωτές.
Αποτέλεσμα, δεκάδες τραυματίες και συλλήψεις.

Όλα αυτά είναι στην καθημερινότητα του Κουρδιστάν. Όμως το πραγματικό πρόσωπο του τουρκικού κράτους βγαίνει στη φόρα όταν το θέμα είναι τα παιδιά. Καταρχήν να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο ακόμα και τα παιδιά δικάζονται ως μέλη παράνομης οργάνωσης και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης όπως ορίζει ο νόμος. Στις τουρκικές φυλακές πάνω από 100 παιδιά είναι φυλακισμένα και οι εισαγγελείς ζητάνε εκατοντάδες χρόνια φυλακή.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί στις 15/2/2010. Οι κραυγές της μάνες και ο φόβος του παιδιού δείχνει το μέγεθος της κρατικής τρομοκρατίας.
Πάνοπλοι αστυνομικοί, τρομοκρατημένο παιδί είναι η εικόνα του καθεστώτος. Η δημοκρατικοποίηση της Τουρκίας, μεταρρυθμίσεις, ευρωπαϊκή πορεία και ένα σωρό άλλες δημαγωγίες και ψέματα δεν μπορεί να πείσει ούτε τον κουρδικό λαό, ούτε τους εργάτες και εργαζόμενους γιατί καθημερινά ζουν στο πετσί τους τη «δημοκρατία» των κυρίαρχων τάξεων.

Κίνημα Κούρδων και Τούρκων Εργαζομένων
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger