Home » , » Κόντρες μεταξύ μπάτσων με ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Κόντρες μεταξύ μπάτσων με ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Από giorgis , Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 | 11:30 μ.μ.

Δυο Κυριακάτικες εφημερίδες –το «Παρόν» και «Πρώτο Θέμα»- αναφέρονται σε έφοδο της ΣΔΟΕ στα «οικονομικά της ΕΥΠ». Προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερα και όπως προέκυψε ερέθισμα για όλη αυτή την ιστορία είναι η διαχείριση των λεγομένων «μυστικών κονδυλίων» και στο πλάκωμα μεταξύ δυο αρχιμπάτσων που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Με την ευκαιρία θυμηθείτε τι γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας:
Τα δυο τελευταία όμως χρόνια πρωταθλητής στα «απόρρητα κονδύλια» είναι το υπουργείο Μπάτσων και Καταστολής. Ο προϋπολογισμός του τα δυο τελευταία χρόνια δείχνει ότι ξόδεψε 50 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ που τα ενέταξε στις «απόρρητες δαπάνες».
Κανένας –ίσως ούτε ο ίδιος ο υπουργός- δεν ξέρει που πάνε αυτά τα λεφτά, που υποτίθεται θα έπρεπε να διατίθενται για την μισθοδοσία χαφιέδων και αγορά πληροφοριών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «ταμείο» αυτό ήταν στο παρελθόν στα χέρια υψηλόβαθμου μπάτσου με ηλικία περασμένα ..ηντα, που έπασχε (πάσχει;) από γεροντοκαψούρα.
Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν απ’ αυτά τα λεφτά, έχει αγοράσει μεζονέτα στην ερωμένη του, σε πολύ ακριβή περιοχή της Αθήνας, όπως επίσης και πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

Αν έχουμε φτάσει στο σημείο που ο σκληρά φορολογούμενος λαός μας να πληρώνει και τις γεροντοκαψούρες των μπάτσων ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger