Home » , » Οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη ξεπέρασαν κάθε όριο αθλιότητας

Οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη ξεπέρασαν κάθε όριο αθλιότητας

Από giorgis , Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 | 1:39 π.μ.

Οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη ξεπέρασαν κάθε όριο αθλιότητας. Λίγες μέρες μετά την σκευωρία που κατασκεύασαν για να ρίξουν στο μπουντρούμι ένα νέο παιδί, τον Μάριο Ζ, τώρα προχωρούν ακόμα παραπέρα.

Συνέλαβαν στον Βόλο έναν 22χρονο νεολαίο και επικαλούμενοι ένα αποτύπωμα του, που ισχυρίζονται ότι βρήκαν σε κάποιο πλακάκι στο σπίτι στο Χαλάνδρι (αυτό που ονόμασαν «γιάφκα» και το χρέωσαν στους «Πυρήνες της Φωτιάς») τον προφυλάκισαν και παράλληλα έδωσαν την φωτογραφία του στην δημοσιότητα!!!!!

Κι αυτό γίνετε μόλις λίγες μέρες μετά από τότε που μπουζούριασαν δυο μπάτσους (πιθανόν να τα χάλασαν στην μοιρασιά και να αλληλοκαρφώθηκαν) οι οποίοι διακινούσαν κοκαΐνη και «άσπρη» οι οποίοι όχι μόνο δεν προφυλακίστηκαν (απλώς κατέβαλλαν μια ελάχιστη εγγύηση) αλλά ούτε τα ονόματα τους δόθηκαν στην δημοσιότητα πόσο μάλλον οι φωτογραφίες τους!!!

Εδώ να στιγματίσουμε, επίσης, την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων μπλογκς που λειτούργησαν σαν φερέφωνα των μπάτσων και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του νεολαίου που διακίνησε η ασφάλεια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Μαρτίου 2010 στις 10:40 π.μ.

Ιστορίες και καταστάσεις προαιώνιες, διαχρονικές και διαρκώς αναπαραγόμενες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger