Home » , » Στενοί κορσέδες του είχαν γίνει και τώρα μας λένε ότι ήταν ο μαέστρος της οργάνωσης

Στενοί κορσέδες του είχαν γίνει και τώρα μας λένε ότι ήταν ο μαέστρος της οργάνωσης

Από giorgis , Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 | 10:29 μ.μ.

Επιτέλους σήμερα υπήρξε και ένα δημοσίευμα που δεν μηρυκάζει τα σενάρια που διοχετεύουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί σχετικά με τα άτομα που παρουσιάζουν μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».
Προέρχεται από το «Ποντίκι» και αξίζει να σταθούμε σε κάποια σημεία του:

«Θα θέλαμε … σεμνά και ταπεινά να καταθέσουμε τις ανυπόκριτες ευχαριστίες μας στους ηγήτορες της αντιτρομοκρατικής, επειδή βγήκαν και ομολόγησαν με περιφανή τρόπο και ειλικρίνεια την απίστευτη ανικανότητα τους. Εάν ο 39χρονος "συνήθεις ύποπτος" Νίκος Μαζιώτης, που κατηγορείται ως … «διευθυντής» του Επαναστατικού Αγώνα ήταν τελικά μέσα στο …. Διευθυντήριο της οργάνωσης, τότε τους αξίζουν δεκαπλάσια από τα κανονικά συγχαρητήρια, πολλά παραπάνω απ’ αυτά που τους δίνει η CIA.

Κι αυτό διότι, όπως ομολογούν ενώ ήταν πάνω του κρεμασμένοι σαν τσαμπιά μια ντουζίνα αστυνομικοί μέρα και νύχτα, αυτός κατάφερνε να ανατινάζει σαν χαρτόκουτα τα κτίρια στην Αθήνα. Οι ίδιοι, άλλωστε, δηλώνουν ότι έκαναν ολόκληρη παρέλαση από μπροστά του για να του … κάμψουν το ηθικό.

Συνεχίζει το «Ποντίκι» αναφέροντας περιστατικά που η παρακολούθηση του Νίκου Μαζιώτη ήταν ασφυκτική τονίζοντας ότι επανειλημμένα είχαν σημειωθεί διαπληκτισμοί μεταξύ μπάτσων και του Μαζιώτη λόγω της προκλητικής παρακολούθησης που του έκαναν. Σημειώνει η εφημερίδα «Στενοί κορσέδες του είχαν γίνει και τώρα μας λένε ότι ήταν ο μαέστρος της οργάνωσης».

Και καταλήγει το δημοσίευμα: «Οσο όμως δεν υπάρχει στο κάδρο της έρευνας η γιάφκα, τότε, κατά παράφραση των μελοποιημένων από τ ον ίδιο στίχων του Βασίλη Τσιτσάνη, "τζουμ τριαλαριλαρό … γιάφκα γιαλό".

Καλού κακού, όμως την ώρα που τα σαϊνια λένε πως έπιασαν τα πρώτα βιολιά της οργάνωσης παίρνουν και τα …μέτρα τους. Και τι μέτρα! Φυλάνε αστυνομικούς, δημοσιογράφους και εκκλησιαστικούς στόχους, επειδή, όπως διατείνονται, φοβούνται πιθανά … αντίποινα.

Μάλλον θα ματαιοπονήσουμε αν ρωτήσουμε: Αφού τους πιάσατε, γιατί τότε βρε αθεόφοβοι τους φοβάστε; Σε κάθε περίπτωση πάντως, το εγγύς ή το απώτερο μέλλον θα δείξει και την ακριβή εικόνα, η οποία μέχρι στιγμής δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη. Αν μάλιστα η αντιτρομοκρατική δεν βρει την περιώνυμη γιάφκα, τότε το μόνο που … κινδυνεύει να εξαρθρώσει είναι την πολλαπλώς λαβωμένη αξιοπιστία της».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger