Home » » Ποια εκδοχή να ασπαστούμε λέτε;

Ποια εκδοχή να ασπαστούμε λέτε;

Από giorgis , Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 | 2:50 μ.μ.

«Η ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική εισβολή αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στα γραφεία του ΚΚΕ, το βράδυ της Τρίτη 13 Απρίλη, με πρόσχημα την έρευνα για απώλεια προσωπικών και υπηρεσιακών αντικειμένων αστυνομικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός έχασε το όπλο του και στη συνέχεια, μαζί με συναδέλφους του, άρχισαν να το αναζητούν κάνοντας έρευνες σε διάφορα πιθανά σημεία, ακόμη και σε σπίτια, θεωρώντας ότι κάποιος μπορεί να το βρήκε και να το "μάζεψε". Στο πλαίσιο αυτής της "έρευνας", αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, με πολιτικά, μπήκε στα γραφεία του ΚΚΕ και ζήτησε να ερευνήσει το χώρο.
Ο Γραμματέας της ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του Κόμματος απομάκρυναν τον αστυνομικό και στη συνέχεια πραγματοποίησαν παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς. Σε επικοινωνία του "Ρ" με την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, ο αξιωματικός υπηρεσίας αρνήθηκε ότι υπήρξε τέτοιο συμβάν. Αρνήθηκε δηλαδή ότι αστυνομικός έχασε το όπλο του ή κάποιο άλλο υπηρεσιακό αντικείμενο, πολύ περισσότερο ότι έγινε έρευνα για τον εντοπισμό του. Το γεγονός και η εξέλιξή του γεννούν πολλά ερωτηματικά».

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι από τον σημερινό «Ριζοσπάστη».
Αυτό που προκύπτει, εκτός των άλλων, απ’ αυτό είναι ότι έχουμε να διαλέξουμε δυο εκδοχές.
Ή ότι τα στελέχη του ΚΚΕ είναι φαντασιόπληκτοι, σαλταρισμένοι και μυθομανείς, ή ότι οι αστυνομικοί δεν διστάζουν να βγάλουν τρελούς όσους καταγγέλλουν παράνομες ενέργειες τους.


Ποια εκδοχή να ασπαστούμε λέτε;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger